Tampereella raju risteyskolari takaa-ajon päätteeksi

Lahdenperänkadun ja Lempääläntien risteyksessä tapahtui klo 17.33 liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina kaksi henkilöautoa.

Poliisin tiedotteen mukaan onnettomuuden aiheuttanut henkilöautoilija ajoi päin punaista ja hidastamatta risteykseen. Risteyksessä tapahtui törmäys toisen henkilöauton keulaan.

Toinen osapuoli ajoi risteykseen vihreän valon palaessa.

Tilannetta edelsi poliisin mukaan tapahtumaketju, jossa tunnukseton poliisipartio oli törmäyksen aiheuttaneen auton perässä pysäytysvalo ja hälytysäänet päällekytkettyinä.

Ennen törmäystä pakenevan ajoneuvon kuljettaja oli jo muuallakin Hatanpään alueella aiheuttanut vaaratilanteita mm. ylinopeutta käyttäen ja päin punaisia ajaen.

Kolarin jälkeen törmäyksen aiheuttaneen ajoneuvon kuljettaja sekä matkustaja yrittivät vielä jalkaisin karkuun, mutta poliisi sai heidät kiinni.

Auton kuljettaja oli etsintäkuulutettu.

Katso tästä muita juttuja takaa-ajoista.

Ambulanssihenkilöstö tarkasti kolariosapuolten vammat. Toisessa autossa oli nelihenkinen perhe. Autot vaurioituivat poliisin mukaan korjauskelvottomiksi.

Poliisin alustavia rikosnimikkeitä ovat tässä vaiheessa mm. törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, liikennerikkomus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, vammantuottamus ja virkamiehen vastustaminen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!