Tämä auto valittiin tänä vuonna Classic Motorshown Omistajien helmeksi

Tänä vuonna oli taas Classic Motorshow -tapahtumassa valittavana Omistajien helmi.

Tänä vuonna Classic Motorshown näyttelykävijät äänestivät suosikkiaan ja tämän vuoden Omistajien helmeksi äänestettiin sympaattinen Volkswagen Grossraum.

Kuva: CvB.

Maijan ja Sarin omistama Volkswagen Grossraum on ollut kaksikolla hallussaan jo vuodesta 2012 lähtien. Sattumankaupalla lainaan saatu Volkkarista tehtiin autokaupan myötä oma ja sitten hieman myöhemmin oman näköinen.

Kaksikko puhuu Grossraumista kodin jatkeena ja sellaiseksi se on sisustettukin. Kauniilla kukkaverhoilla ja kristalliyksityiskohdilla koristetussa autossa näyttää samalta omistajien kotona. Viihtyisänä ja kodikkaana kakkoskotina tämä 60-vuotias luottoystävä ei jää pölyttymään autotalliin, vaan se kuljettaa omistajansa joka kesä lukuisiin seikkailuihin, noin 10 000 km ajon verran.

Kuva: CvB.

Omistajien helmien toiseksi sijoittui Krister Harjun radoillakin kurvaillut Opel Manta ja kolmanneksi Heli Valtosen lunastuskunnosta pelastettu Ford Cortina.

Vappuviikonloppuna järjestetty tapahtuma keräsi Lahden Messukeskukseen yli 18 000 näyttelyvierasta.

Kuva: CvB.

Yleisöpalautteen mukaan järjestyksessään kolmastoista Classic Motorshow oli takavuosien onnistuneiden tapahtumien joukossakin poikkeuksellisen monipuolinen.

Tämän vuoden teema, Ajoneuvot töissä, esitteli hyötyajoneuvoja poliisimoottorikelkasta, tavaramoposta ja hautausautosta järeään lavettirekkaan saakka. Classic Motorshown hengen mukaisesti näyttelyn suola olivat kuitenkin merkkikerhojen ja alan yritysten osastot, joiden kattaus ei tänäkään vuonna jättänyt hämmästyttämättä.

Ensi vuonna Classic Motorshow järjestetään päivämäärällä 6.–7.5.2023.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

Kuva: CvB.

Kuva: CvB.

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here