Suzuki Swift Sport: Alle 1000 kg ja 140 hv

Suzuki

15.9.2017 22.35

Täysin uusi Suzuki Swift Sport on ensiesittelyssä Frankfurtin autonäyttelyssä. Kolmannen sukupolven Swift Sport on aikaisempaa kevyempi, nopeampi ja aggressiivisemmin muotoiltu.

Autossa on suuri etumaski, uudelleen muotoiltu etupuskuri, helmalevikkeet, takadiffuusori sekä takaspoileri. Autossa on 17 tuuman kevytmetallivanteet ja tuplapakoputket.

Moottorina on Vitarasta tuttu 1,4-litrainen Boosterjet-suoraruiskutusturbomoottori, joka tuottaa nyt 103 kW (140 hv) ja 230 Nm.

Kun Boosterjet-moottorin suorituskyky yhdistetään alle 1000 kiloiseen Swift Sportiin, niin Swift Sportin suorituskyky nousee uudelle tasolle. Swift Sportin paino/vääntö-suhde on vain 4,2 kg/Nm.

Auton sisätilassa on punaiset koristeet, metalliset polkimet, D-muotoiltu ohjauspyörä ja urheilulliset istuimet punaisella tikkauksella.

Swift Sportin sisätilaa hallitsee 7 tuuman kosketusnäyttö, josta näkyvät niin peruutuskameran kuva kuin navigointi. Myös älypuhelimen voi liittää siihen Apple Carplayllä, Android Autolla tai Mirrorlinkillä.

Swift Sportissa on runsaasti turvavarusteita, kuten kuusi turvatyynyä, törmäyksenestoavustin, kaistavahti ja -avustin, kuljettajan vireystilan valvonta -järjestelmä, kaukovaloavustin sekä mukautuva vakionopeudensäädin.

Swift Sportin osalta maahantuontipäätöstä ei ole vielä tehty.

Edellinen artikkeliLauantaina sinivilkut vilkkuvat Mobiliassa
Seuraava artikkeliMika Häkkinen: "Monzan spinnaus 1999 oli katastrofi"

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here