Suomalainen yritys tuo liikenteen häiriötiedot auto- ja navigaattorivalmistajien sekä liikennepalvelutuottajien alustoille

Safety4Traffic Oy on reaaliaikaisen liikennetiedon ammattilaisten perustama uusi yritys, jonka palvelut tukevat kuljettajaa ajamaan ja saavuttamaan määränpäänsä turvallisesti.

Safety4Trafficin dynaamiset liikenneturvallisuuspalvelut ovat 1.12.2020 alkaen saatavilla karttapalvelun tai API-rajapinnan kautta yritysasiakkaiden, kuten auto- ja navigointivalmistajien sekä liikennepalvelutuottajien omille alustoille.

Marras- ja toukokuussa tapahtuu Safety4Trafficin tiedotteen mukaan eniten eläinonnettomuuksia, ne ovat tieliikenteen vaarallisimmat kuukaudet.

Safety4Traffic on kehittänyt dynaamisen Hirvivaroituspalvelun, joka perustuu massadataan sekä todellisiin näköhavaintoihin hirvien liikkeistä ja varoittaa tielläliikkujia hirvivaarasta tiealueella.

Samalla julkaistaan Porovaroituspalvelu yhteistyössä Porokellon kanssa, joka perustuu todellisiin näköhavaintoihin ja varoittaa poroista tiealueella. Varoitusalueilla kehotetaan hidastamaan nopeutta, jolloin reagointiaika lisääntyy ja on paremmat mahdollisuudet välttää eläinkolari.

Talvi ja muuttuvat keliolosuhteet muodostavat tiedotteen mukaan merkittävän liikenneturvallisuusriskin tiellä. Safety4Traffic tarjoaa tienkäyttäjien turvaksi reaaliaikaisen Kelivaroituspalvelun, joka varoittaa äkillisesti muuttuvista keliolosuhteista tienpinnalla.

Tämän lisäksi yritys tuottaa Sivutuulivaroituspalvelun, joka varoittaa ajoneuvoon kohdistuvasta voimakkaasta sivutuulesta. Liukas tienpinta ja voimakas sivutuuli voivat olla kohtalokas yhdistelmä tielläliikkujalle.

Safety4Traffic toimittaa myös reaaliaikaista Onnettomuusvaroituspalvelua, joka varoittaa tielläliikkujia tiellä sattuneista onnettomuuksista, sekä Muuvaaravaroituspalvelua, joka varoittaa muista häiriötä tai vaaraa aiheuttavista tekijöistä tiealueella.

Lisäksi tuotannosta löytyy Tietyövaroituspalvelu, joka varoittaa tielläliikkujia tietöistä ja tietyöntekijöistä, jotta tietyöalueilla huomioitaisiin muuttuneet nopeusrajoitukset ja työskentely tiellä olisi turvallisempaa.

Vielä ei ole tiedossa, milloin nämä palvelut tulevat kuluttajien käyttöön.

www.safety4traffic.com/fi/palvelut/

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here