Suomalainen energiaosuuskunta tarjoaa 5 000 – 10 000 euron stipendeja urheilijoille

Suomalainen Energiaosuuskunta, SEO, haluaa auttaa suomalaisia urheilijoita kohti tavoitteitaan ja perustaa SEO:n Energiaa-tiimiin.

Kaikki tiimiin valitut urheilijat saavat merkittävää taloudellista tukea harjoittelunsa ja kilpailemisensa tueksi. Tiimiin valitaan urheilijoita, jotka jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen.

Minuutin videolla mukaan hakuun

Energiaa-tiimiin 2019 valitaan yhteensä 3–4 urheilijaa, joista 1–3 avoimella haulla. Hakuaikaa on 10.2.2019 asti, ja valitut urheilijat julkaistaan helmikuun aikana.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Tiimiin voi hakea noin 60 sekunnin mittaisella esittelyvideolla, jossa hakija voi kertoa perustelut, miksi juuri hän olisi sopiva urheilija Energiaa-tiimiin. Hakemusvideolinkin ja lisäksi vapaamuotoisen cv:n voi lähettää osoitteeseen: energiaa@seo.fi.

Energiaa-tiimiin valittu urheilija saa SEO:lta 5 000 – 10 000 euron stipendin, joka on tarkoitettu urheilijan laadukkaamman arjen mahdollistamiseen vuoden 2019 aikana.

Urheilijat raportoivat säännöllisesti harjoittelustaan, kilpailemisestaan, tavoitteistaan ja ajatuksistaan vuoden varrella.

www.seo.fi/energiaa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!