Škoda paljastaa Vision 7S -konseptiauton sisätilojen ensimmäisen luonnoskuvan

Škoda Auto näyttää piirteitä automalliensa tulevasta muotokielestä. Seitsemänpaikkaisen Vision 7S -konseptiauton sisätiloista julkaistu ensimmäinen luonnoskuva paljastaa uuden ja erilaisen sisätilatoteutuksen.

Minimalistisen selkeissä sisätiloissa käytetään kestävän kehityksen materiaaleja. Uusi muotokieli on autenttinen, aito, ja sen myötä toteutuu digitaalitekniikan helppo käyttö ja erinomainen toimivuus.

Katso tästä muita Škoda-juttuja.

Täyssähköinen Vision 7S on Škodan ensimmäinen konseptiauto, jossa Škodan tulevan muotokielen piirteet ovat nähtävissä. Sen sisätiloista on nyt julkaistu ensimmäinen luonnoskuva.

Sisustuksessa käytettävien kestävän kehityksen materiaalien rinnalla minimalistisen selkeitä sisätiloja hallitsee väljyys: autossa on tilaa jopa seitsemälle kolmella istuinrivillä ja lukuisia Škodalle tyypillisiä Simply Clever -ratkaisuja.

Innovatiiviset yksityiskohtaratkaisut

Uuden Vision 7S -konseptiauton sisätiloissa korostuu symmetrinen kokonaisuus ja leveä vaakalinjainen kojelauta, joka yltää oviverhouksiin saakka lisäten sisätilojen väljyyden tunnetta.

Optimaalisesti sijoitettu käsituki tarjoaa hyvän tukipinnan kosketusnäytön käyttämiseen, jota haptiset painikkeet lisäksi helpottavat.

Haptiset painikkeet löytyvät myös uudenlaisesta ohjauspyörästä.
Tunnelmavalaistus kattaa sisätilojen monia alueita, ilmaisee myös akun lataustason ja valaisee miellyttävästi autoon noustaessa ja autosta poistuttaessa.

Integroitu lastenistuin löytyy keskikonsolista – turvallisin paikka lapselle on auton keskellä. Takana matkustavien multimedialaitteille on telineet etuistuimien selkänojissa.

Asetusten innovatiiviset liukusäätimet

Konseptiauton sisätiloille on tarjolla kaksi erilaista asetusta, joilla tarjoutuvat erilaiset tilaolosuhteet ajamista ja rentoutumista varten.

Ajamisen Driving-asetusten valitseminen siirtää kaikki hallintalaitteet ajamisen kannalta optimaalisiin paikkoihin ja tietoviihdenäytön korkeudelle, josta kaikki ajamisen kannalta tärkeät tiedot ovat hyvin nähtävissä.

Rentoutumisen Relax-asetukset voidaan aktivoida auton lataamisen tai muun ajotauon ajaksi, jolloin ohjauspyörä ja mittaristo siirtyvät eteenpäin ja etuistuimet sekä toisen istuinrivin istuimet taaksepäin rennomman istuma-asennon toteutumiseksi.

Näin kuljettajalle ja matkustajille saadaan enemmän tilaa ja mukavuutta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN  PÄIVITTÄINEN UUTISKIRJE // 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!