Seat on alentanut kaasuautomallistonsa hintoja

Seat

12.1.2018 17.15

Seatin kaasuhybridiversioiden hinnoittelu on uudistettu kokonaisuudessaan ja kaasuhybridiversio maksaa vain noin tuhat euroa enemmän kuin vastaava bensiinimoottorilla varustettu versio. 

Seatin kaasuhybridin ostaja voi käyttää hyväkseen myös romutuspalkkion. Mikäli vie vanhan auton romutukseen, ja ostaa tilalle uuden Seat-kaasuhybridimallin, etu on 2 500 euroa.

Seat Ibiza 1,0 TGI 66 kW (90 hv) hinnat alkavat 17 763 eurosta ja saatavilla on Style, Xcellence ja FR -varustelutasot. Seat Ibiza TGI:n CO2-päästöt ovat 88g/km.

Seat Leon 1,4 TGI 81 kW (110 hv) hinnat alkavat 21 459 eurosta ja saatavilla on Style-varustelutaso. 

Seat Leon on saatavilla kaasuhybridiversiona myös ST-malliin. Seat Leonin CO2-päästöt ovat 94–96 g/km.

Seat Ibizan ja Leonin moottoriteknologia perustuu 1,4 TSI -bensiinimoottoriin, joka on edelleen kehitetty maa-/biokaasua varten. Auto käyttää ensin maa-/biokaasun ja vasta sen jälkeen vaihtaa bensiiniin.

Toimintamatka yli 1000 km

Seat Leonin toimintamatka on noin 1 300 km, josta maa-/biokaasulla voidaan ajaa noin 400 km ja bensiinillä 900 km. Seat Ibizan toimintamatka on puolestaan noin 1 100 km, ja maa-/biokaasun käyttö noin 300 km ja bensiinin 800 km.

Seat Leonissa on 15 kilon kaasusäiliöt ja 50 litran bensiinitankki, ja Ibizassa puolestaan 11 kilon kaasusäiliöt ja 40 litran bensiinitankki.

Seat Ibiza kuluttaa maa/-biokaasua noin 3,3 kg/100 km ja Seat Leon noin 3,6 kg/100 km (NEDC).

Maa-/biokaasusäiliöt sijaitsevat tavaratilan alla, jolloin tavaratilan kapasiteetti pienenee kummassakin mallissa noin 90 litraa.

Seatin kaasuhybridimallit ovat kaikki turvallisia ja ne ovat läpikäyneet erittäin tiukat laadunvalvontatestit, joissa esimerkiksi varmistetaan kaasusäiliöiden tiiviys. 

Vahvat säiliöt on suunniteltu erityisesti ajoneuvoturvallisuutta silmällä pitäen ja ne kestävät yli kaksinkertaisen käyttöpaineen. Ne on myös varustettu erillisillä varoventtiileillä.

Seatilla on laaja kaasuhybridivalikoima, johon kuuluvat Seat Mii Ecofuel, Ibiza TGI, Leon TGI ja Leon ST TGI. Mallisto täydentyy vielä vuoden 2018 loppupuolella Seat Arona TGI:llä.

Lisätietoa: http://www.seat.fi/

'); var formated_str = arr_splits[i].replace(/\surl\(\'(?!data\:)/gi, function regex_function(str) { return ' url(\'' + dir_path + '/' + str.replace(/url\(\'/gi, '').replace(/^\s+|\s+$/gm,''); }); splited_css += ""; } var td_theme_css = jQuery('link#td-theme-css'); if (td_theme_css.length) { td_theme_css.after(splited_css); } } }); } })();