Saabit eivät katoa – kohta kaikilla alkuperäisvaraosilla on ikuinen takuu!

Clas von Bell

14.9.2017 17.10

 

Saab on automerkkinä kuollut, mutta autot elävät vielä pitkään. Tämän haluaa varmistaa Saabin varaosahuollosta vastaava Orio (aik. Saab Parts), koska kohta Suomessakin alkuperäisvaraosille annetaan ikuinen takuu.

Saab kuoli konkurssissa 2011, eikä pitkään aikaa enää ole valmistettu uusia Saab-autoja. Konkurssipesän ostanut Nevs valmistaa vielä Saab-pohjaisia autoja, mutta he eivät saa käyttää Saab-nimeä.

Orio haluaa nyt varmistaa, että varaosakauppaa riittää mahdollisimman pitkään, ja tarjoaa nyt Ruotsissa elinikäisen takuun kaikille alkuperäisvaraosille.

Jotta takuu on voimassa, on autot korjattava valtuutetussa Saab-huoltoliikkeessä. Huollon jälkeen takuu pitää aktivoida verkkosivustolla partsforlife.com.

Palvelu ei vielä toimi Suomessa, mutta Orion toimitusjohtajan Jonas Tegströmin mukaan palvelu on tulossa lähiaikoina Suomeen, Tanskaan ja Norjaan.

Orio tekee samalla yhteistyötä Nordens Ark -eläintarhan kanssa ja lahjoittaa vuosittain summan rahaa eläintarhalle, joka pelastaa uhanalaisia eläinlajeja.

Edellinen artikkeliNyt voit vielä olla mukana nimeämässä Seatin tulevaa SUV-mallia
Seuraava artikkeliOpeliltakin on tulossa ladattava hybridi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here