Rovaniemen risteyskolarissa molemmat kuljettajat väittävät ajaneensa vihreillä valoilla

Lauantaina kello 12 aikaan sattui Rovaniemen Oijustien ja Lampelankadun liikennevaloristeyksessä liikenneonnettomuus, jossa osallisina oli kaksi henkilöautoa.

Toinen osallisista oli poliisin tiedotteen mukaan ajanut Oijustietä pitkin Korkalovaarantien suunnasta kohti Kemintietä. Osallinen kertoi tapahtumapaikalla, että hän ajoi liikennevirran mukana Lampelankadun liikennevaloristeykseen ja hänelle paloi vihreä liikennevalo.

Hän havaitsi, että hänen kulkusuunnastaan katsottuna oikealta hänen eteensä tuli Lampelankadulta henkilöauto.
Oijustietä pitkin ajanut ehti poliisin mukaan hieman jarruttaa ennen törmäystä.

Lampelankatua pitkin ajaneen henkilöauton kuljettaja puolestaan kertoi tapahtumapaikalla, että hän oli ollut pysähtyneenä risteyksessä punaisissa liikennevaloissa. Liikennevalo oli vaihtunut vihreään ja hän lähti liikenteeseen tarkoituksenaan ajaa suoraan Oijusitien ylitse Aittatien suuntaan.

Risteysalueella hänen vasempaan kylkeen törmäsi Oijustietä pitkin ajanut henkilöauto. Toinen osallisista loukkaantui yhteentörmäyksessä.

Katso tästä muita juttuja risteyskolareista.

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuden syntyyn.

Tapahtumapaikalla ei poliisin mukaan ollut yhtään todistajaa, joka olisi nähnyt onnettomuuden.

Poliisi pyytää tapahtuneen mahdollisia silminnäkijöitä olemaan poliisin yhteydessä virka-aikana puhelimitse numeroon 029 546 6250 tai sähköpostitse osoitteeseen rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi .

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!