Rengasrikot pilasivat Emil Lindholmin Italian kisan

Emil Lindholm kotimaan maisemissa.

8.7.2018 14.50

Emil Lindholm ja Mikael Korhonen sijoittuivat myöhään eilen illalla Italiassa päättyneessä Rally Del Casentinossa yleiskilpailun kymmenenneksi.

HMI (Hyundai Motorsport Italia) -tiimin Hyundai i20 R5:lla asfalttiralliin osallistuneen suomalaiskaksikon kilpailu meni piloille rallin kolmannella ja kuudennella erikoiskokeilla tapahtuneisiin rengasrikkoihin, joissa tärvääntyi lähes kolme minuuttia ylimääräistä aikaa.

– Ensimmäinen rengasrikko oli omaa syytäni. Leikkasin liian sisältä, etupyörä osui sisämutkan kallioleikkaukseen ja rengas tyhjeni. Ajoin rikkinäisellä renkaalla EK:n maaliin ja hävisimme vajaat kaksi ja puoli minuuttia. Toinen rengasrikko tapahtui kuudennella EK:lla. Se jäi meille mysteeriksi, sillä emme osuneet mihinkään. Onneksi EK oli lyhyt niin jäimme kärjelle vain reilut kymmenen sekuntia ylimääräistä lisää, Lindholm kertoi rallin jälkeen.

Toscanan alueet asfalttitiet Italian Bibbienassa osoittautuivat odotetun haasteellisiksi.

– Rengasrikkojen jälkeen kilpailu oli lähinnä treeniä tulevaisuutta varten. Tiet olivat haastavia. Oli paljon epätasaisuuksia, pinnan vaihteluja ja jopa muutama hyppykin. Erityisesti pimeässä ajetut pätkät olivat vaikeita. Tiet kääntyilivät koko ajan ja näkyvyys eteen oli lyhyt.

Lopputulokset; 38. Rally Del Casentino, Bibbiena, Italia:

1. Alessandro Re – Fulvio Florean (ITA) Skoda Fabia R5 1:32.18,5
2. Nikolai Gryazin – Jaroslav Fedorov (RUS) Skoda Fabia R5 + 12,7
3. Pierre Campana – Dominique Savignoni (FRA) Skoda Fabia R5 + 18,1

10. Emil Lindholm – Markus Korhonen (FIN) Hyundai i20 R5 + 3:34.5

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän