Rattijuoppo pakeni poliisia moottoritiellä vastaan tulevien kaistaa pitkin

Helsingin poliisi tutkii Porvoonväylällä 9.7.2019 tapahtunutta nokkakolaria, jossa väärää kaistaa ajanut autoilija törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon.

Poliisin mukaan tilanne alkoi Vantaan Länsimäentieltä, missä autoilija ajoi risteyksessä punaisia päin ja aiheutti vaaratilanteen risteävää tietä lähestyvän auton kanssa. Tämän jälkeen autoilija kiihdytti voimakkaasti paikalta, jolloin poliisipartio päätti pysäyttää auton.

– Poliisin havaittuaan autoilija lähti poliisipartiota pakoon ja aiheutti useita vaaratilanteita liikenteessä muun muassa ajamalla huomattavaa ylinopeutta. Autoilija myös ohitteli vaarallisesti ja ajoi vastaantulevien kaistalla, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisin takaa-ajon aikana epäilty pakenija suuntasi Länsimäentietä Kehä III:lle, jossa se kulki vastaantulijoiden kaistalla. Auto jatkoi Porvoonväylälle, jossa se myös kulki väärää kaistaa ja törmäsi lopulta suoraan vastaan tulleeseen autoon.

Törmänneissä ajoneuvoissa oli molemmissa vain kuljettajat, jotka kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisilla ei ole heidän vammojensa laadusta tarkempaa tietoa. Ajoneuvot päätyivät lunastuskuntoon.

Poliisi epäilee väärään suuntaan ajaneen miehen syyllistyneen muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään vammantuottamukseen, rattijuopumukseen ja niskoitteluun poliisia vastaan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!