Raju liikenneonnettomuus Mäntsälässä — nuori ajo-opetuksessa ollut rattijuoppo ajoi päin punaisia valoja!

Mäntsälän keskustan läheisyydessä, Vanhan Lahdentien ja Katinhännäntien risteyksessä, tapahtui lauantaina 27.9. noin kello 22.30 raju pakettiauton ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.

– Pakettiautoa kuljettanut epäilty, 16-vuotias ajo-opetuksessa olevan nuoren, epäillään ajaneen päin punaista valo-opastetta, jonka jälkeen hän oli törmännyt kuljettamallaan pakettiautolla toiseen ajoneuvoon. Tämän jälkeen pakettiauto oli vielä sinkoutunut päin liikennevalotolppaa ja törmännyt tämän jälkeen vielä kolmanteen ajoneuvoon, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Marko Särkkä.

Rajussa törmäyksessä oli osallisena useita henkilöitä. Edellytykset vakaville loukkaantumisille oli olemassa, mutta kuin ihmeen kaupalla vain yksi henkilö loukkaantui vakavammin ja muutama henkilö kuljetettiin sairaalaan tarkistettaviksi. Poliisin saamien ensitietojen mukaan heidän vammansa eivät olleet vakavia.

– Rikosnimikkeitä tässä tutkittavassa tapauksessa on useita. Alaikäisen nuoren epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, vammantuottamukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Epäillyn ajokortin saaminen jäänee tässä tapauksessa toteutumatta ja siirtynee pitkälle eteenpäin, Särkkä jatkaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän