Poliisi on saanut selvitettyä Hollolan onnettomuuden tapahtumien kulun

Hollolassa sattui tiistaina 9.3.2021 aamupäivällä valtatie 12:lla usean ajoneuvon liikenneonnettomuus. Kukaan ei loukkaantunut vakavasti eikä kukaan menehtynyt.

Poliisi on saanut selvitettyä onnettomuuden tapahtumien kulun.

Linja-auto oli matkalla Lahden suuntaan ja sen kuljettaja ei poliisin mukaan ollut havainnut Sairakkalassa linja-autopysäkillä odottanutta matkustajaa ajoissa. Havaittuaan matkustajan linja-auton kuljettaja oli tehnyt voimakkaan ja yllättävän jarrutuksen ajokaistallaan.

Linja-auton perässä ajaneen Panssariprikaatin kuorma-auton kuljettaja sai pysäytettyä auton, mutta tämän perässä tullut toinen samaisen joukko-osaston kuorma-auto törmäsi edellä olevaan. Tämän seurauksena ensimmäinen kuorma-auto törmäsi linja-autoon.

Jonon jatkeeksi jälkimmäiseen kuorma-autoon törmäsi vielä yhdistelmä-ajoneuvo. Törmäysten seurauksena Puolustusvoimien molemmat ajoneuvot ajautuivat tieltä pellolle.

Lisäksi kaksi henkilöautoa kolaroivat keskenään. Ensimmäisen auton kuljettaja sai ajoneuvonsa pysäytettyä ajoissa, mutta tämän henkilöauton perässä tullut toinen henkilöauto törmäsi ensimmäiseen autoon.

Sakean pyryn vuoksi näkyvyys oli onnettomuushetkellä huono, tie oli liukas ja tien pinnalla pöllyävää pakkaslunta.

Poliisi epäilee linja-auton kuljettajaa sekä peräänajajia liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!