Poliisi huomasi kortittoman kuljettajan — turvatarkastuksessa paljastui kaksi ladattua käsiasetta!

Eilen kello 17.00 aikaan partio havaitsi Riihimäellä Peltosaaressa henkilöauton, jonka kuljettajan he tiesivät ajo-oikeudettomaksi. Partio seurasi autoa V.I Oksasen kadulle, jossa poliisiautoon kytkettiin pysäytysvalot päälle.

Auto kääntyi välittömästi vasemmalle Erkyläntielle ja kiihdytti voimakkaasti nopeuttaan, välittämättä pysäytysvaloista.

Auto kiihdytti pahimmillaan taajama-alueella nopeudeksi 114 km/h, kun kyseisessä kohdassa on nopeusrajoitus 30 km/h. Auto ohitteli holtittomasti ja kovalla nopeudella edellä ajavia autoilijoita.

Erkonkyläntien ja Uhkolantien kiertoliittymää ennen lähti pakeneva auto heittelehtimään, mutta kuljettaja onnistui ajamaan kiertoliittymän läpi ja jatkoi kovalla nopeudella Erkonkyläntietä.

Hausjärven puolella loppui kuljettajalta ajotaito ja hän suistui ajoradalta ulos vasemmalle puolelle tietä jääden lumipenkkaan kiinni.

Autosta kiinniotettiin 44-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita.

Miehen housunkauluksen alta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kaksi luvatonta ladattua käsiasetta. Mies kiinniotettiin ja verikokeen jälkeen hänet toimitettiin poliisivankilaan.

Lue myös

Karkuun ajanut kortiton mies yritti oikaista lumivallin yli — toisin kuitenkin kävi!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän