Polestar laajenee vauhdilla — uusia markkinoita ja tuplasti lisää jälleenmyyntipisteitä vielä tänä vuonna

Ruotsalainen sähköautojen merkki Polestar jatkaa nopeaa laajentumistaan. Polestar käynnistää toimintansa vuoden 2021 aikana yhdeksällä uudella markkinalla, mikä kaksinkertaistaa markkinoiden kokonaismäärän 18:aan.

Lisäksi merkki kaksinkertaistaa jälleenmyyntipisteiden lukumäärän ympäri maailmaa vuoden loppuun mennessä.

Automerkki täydentää pääasiassa kaupunkien keskustoissa toimivaa Polestar Spaces -jälleenmyyntimallia uudella konseptilla, joka on saanut nimen Polestar Destinations.

Molemmat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua Polestariin ja lähteä koeajolle.

Destinations-pisteet nousevat suurempiin helppopääsyisiin sijainteihin keskustojen ulkopuolelle, ja niissä tapahtuu myös auton luovutus asiakkaille, jotka päätyvät myönteiseen ostopäätökseen.

Kasvu nostaa fyysisten jälleenmyyntipisteiden määrän noin sataan eri puolilla maailmaa. Lukema sisältää joitakin väliaikaisia pop-up-myyntipisteitä.

Polestarin digitaalinen myyntimalli antaa asiakkaille mahdollisuuden tutkia, varustaa ja ostaa autoja omilla laitteillaan missä ja milloin he haluavat.
Space-pisteessä ei ole pakko vierailla, mutta Polestarilla tiedostetaan, kuinka tärkeitä autoon tutustuminen ja koeajo ovat. Tämän vuoksi vuoden 2021 loppuun mennessä toiminnassa on noin 60 uutta koeajopaikkaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua lähemmin Polestar 2 -autoihin.

Myös autojen luovutuspisteiden määrä kasvaa nopeasti, jotta tuotanto vastaa sujuvasti kysyntään. Lisäksi käytössä on kotitoimituksen kaltaisia vaihtoehtoja.

Ostamisen jälkeen fyysinen yhteys merkkiin säilyy huollon merkeissä.
Polestarin markkinoilla on tällä hetkellä yli 650 huoltopistettä. Tavoitteena on, että huoltopisteitä on vuoden 2021 loppuun mennessä yli 780 kappaletta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!