Polestar 2 -malliin nyt tarjolla videotoistosovellus

Polestar on kehittänyt oman videosuoratoistosovelluksen Polestar 2 -mallia varten, todetaan Polestarin tiedotteessa.

Sovelluksen beta-versio on nyt saatavilla kaikilla Euroopan markkinoilla, ja se tuo verkkopohjaisen suoratoistosisällön eri tuottajilta suoraan auton 11-tuumaiseen keskinäyttöön. Sovellus tarjoaa kuljettajalle ja matkustajille viihdettä, kun auto on pysäköitynä tai latauksessa.

– Olemme julkaisset uuden Polestar-videosovelluksen beta-version, jotta asiakkaamme voivat alkaa nauttia videoiden suoratoistosta autossa mahdollisimman pian. Keräämme monipuolista palautetta ja hienosäädämme sovellusta tuhansien erilaisten käyttökokemusten perusteella. Aiomme myös lisätä kanavia tulevaisuudessa. Sovelluksella on valtavasti kasvupotentiaalia, koska siihen voi integroida käytännössä minkä tahansa verkkopohjaisen suoratoistoratkaisun, kertoo tiedotteessa Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Sisältö koostuu uutispalveluista ja kansallisista televisiolähetyksistä sekä Polestarin keräämästä videosoittolistasta.

Lanseerauksen yhteydessä sovelluksessa on sisältöä Ruotsin SVT:ltä, Norjan TV2:lta sekä Belgian GOPlaylta ja RTBF:ltä. Kaikki Euroopan markkinat saavat sisältöä myös BBC Ideas- ja Al Jazeera English -kanavilta sekä saksalaisesta tagesschau-uutisohjelmasta. Markkinakohtaista sisältöä lisätään ajan kuluessa.

Katso tästä muita Polestar-juttuja.

Polestarin videosovellusta voi käyttää, kun auto on paikallaan. Jos sisältöä suoratoistettaessa vaihde siirretään pois pysäköintiasennosta, ohjelman äänentoisto jatkuu taustalla, jolloin kuljettaja ja matkustajat voivat yhä kuunnella lähetystä. Sovelluksen käyttämä data sisältyy auton datapakettiin, eli siitä ei koidu asiakkaille lisäkustannuksia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!