Päivän automainos: Vento — Täysin uusi Volkswagen

Vuonna 1992 Volkswagen markkinoi VW Ventoa täysin uutena tilavana perheautona, vaikka se perustui Golfiin.

Vento-malli oli tuotannossa lyhyen aikaa vuodesta 1992 vuoteen 1997.

Tekstissä on kolme väliotsikkoa: Lisää tilaa!, Parempaa turvallisuutta! ja Enemmän vääntöä!.

Katso tästä muut Päivän automainokset.

”Lisää tilaa!
Perheellisen autossa pitää olla ennenkaikkea tilaa. Tilaa aikuisille, tilaa lapsille ja tilaa kaikille niille lukemattomille matkatavaroille. Uudessa Ventossa on mahtava, 550 litran tavaratila, johon mahtuu jopa isotkin lastenrattaat tai pitempienkin lomamatkojen varusteet koko perheelle. Reilut, mukavat sisätilat takaavat miellyttävän matkan sekä kuljettajalle että koko matkaseurueelle.

Parempaa turvallisuutta!
Kun matkassa on mukana kallista lastia, turvallisuudesta tulee auton tärkeimpiä ominaisuuksia. Uusi Vento on suunniteltu koko perheen autoksi — siksi sen turvallisuus on kokoluokassaan huippuluokkaa. Uuden Venton matkustamo on kauttaaltaan suojattu mm. seuraavilla turvarakenteilla: etuosassa olevat pitkittäispalkit, jotka vaimentavat tehokkaasti törmäysenergian nokkakolareissa. Turvapalkki kojelaudan alla, joka jättää matkustamon selviytymistilan suureksi erityisesti nokkakolareissa. Turvapalkit kaikissa ovissa. Erikoisvahvistetut kynnyskotelot, Erikoisvahvistetut istuimet edessä ja takana. Turvaohjauspyörä ja -pilari.

Enemmän vääntöä!
Uusi Vento todistaa, että myös perheellisen auto voi olla samalla kertaa sekä turvallinen että tehokas. Vento-mallistosta löytyy suorituskykyä 90-115 hv:n bensiinimoottoreilla sekä 75 hv:n dieselmalli katalysaattorilla varustettuna. Vääntävät moottorit tekevät Ventosta tehokkaan, erinomaisesti ajettavan auton — vertaa testaa ja valitse ylivoimainen Vento!”

Mainoksessa on myös verrattu Ventoa kovimpiin kilpailijoihin. Ne olivat Toyota Carina, Nissan Primera, Opel Vectra ja Peugeot 405.

Venton 1,8i -mallin perushinta oli 106 900 markkaa.

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 7/1992.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here