Päivän automainos: Uusi Mercedes-Benz E-luokka, kaikkien aikojen turvallisin auto

Vuonna 1996 Mercedes-Benz E-luokka oli mainoksen mukaan kaikkien aikojen turvallisin auto.

”Arvostetun saksalaisen Auto. motor und sport -lehden numerossa 19/95 julkaistussa kolaritestissä E-luokan Mercedes-Benz sai parhaat tulokset, mitä kautta aikojen millekään autolle on mitattu.

Erityisen hyvät arviot E-luokalle saksalaislehti antoi pään pienestä loukkaantumisriskistä (Head Injury Criterion) unohtamatta kuitenkin erinomaista kokonaisturvallisuutta: ”Kaikki tulokset testinukeille alittivat selvästi loukkaantumisriskin raja-arvot”, lehti toteaa.

Myös lapsimatkustajien turvallisuus E-luokassa on integroitujen lastenistuinten ansiosta omaa luokkaansa. Lehti kirjoittaa, että Mercedeksen integroitu lastenistuin ”antaa merkittävästi paremman suojan kuin muiden valmistajien tarvikeistuimet”.

Mercedes-Benz E-luokan turvallisuus ei perustu vain yksittäisiin turvalaitteisiin, vaan yksityiskohdat palvellevat kokonaisturvallisuutta. Mm. ABS-jarrut, ETS-luistonestojärjestelmä sekä airbag-turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle kuuluvat malliston runsaaseen vakiovarusteluun.

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

Uusi Mercedes-Benz E-luokka on niin ilmeeltään kuin teknisiltä ratkaisultaankin suunnannäyttäjä autonvalmistajille ympäri maailmaa. Siinä yhdistyvät ehdoton turvallisuus, erinomaiset ajo-ominaisuudet, ylelliset sisä- ja tavaratilat, hyvä polttoainetalous, huippunykyaikainen moottoritekniikka sekä tyylikäs, aerodynaaminen muotoilu.

Tervetulo Veho-liikkeeseen koeajamaan kaikkien aikojen turvallisin auto.”

Mainoksessa on myös kolme pienempää kuvaa. (Alla kuvatekstit)

Suurikokoiset, etuoviin sijoitetut sivuturvatyynyt.

Turvallisuutta myös perheen pienimmille – integroidut lasten turvaistuimet.

Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESP) parantaa turvallisuutta äärimmäisissä ajo-olosuhteissa.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!