Päivän automainos: Tämän Mercedes-Benzin ja tavallisen henkilöauton ero on 470 000 kilometriä

Vuonna 1985 Veho kyseli, kenellä oli Suomen eniten ajettu Mercedes-Benz. Voittaja-autolla oli ajettu kaikkiaan 710 000 kilometriä. Kisan jälkeen julkaistiin oheinen mainos.

Jokainen Mercedes-Benz on suunniteltu ja rakennettu tulevaisuutta varten. Se merkitsee kestävyyttä ja suorituskykyä, joka ei vanhene totutuissa puitteissa.

Kun TTKK tutki vuonna 1982 henkilöauton keskimääräisen ajosuoritteen, oli se tavallisella henkilöautolla 240 000 km. Mercedes-Benzillä se oli 660 000 km. Ero on Mercedes-Benzin hyväksi 2,7-kertainen. Mikään toinen automerkki ei päässyt edes lähelle tätä.

Kun julistimme tänä vuonna kilpailun, jossa haimme uutta 200D-300E-aarjaa edeltäneen mallisarjan eniten liikenteessä olleita Mercedes-Benzejä, voittajaksi tuli kuvan auto. Sillä oli ajettu 31.3.1985 mennessä 710 000 kilometriä. Ero keskivertoautoon on 470 000 kilometriä. Matkana se on 11 kertaa maapallon ympäri. Vanhemmista mallisarjoistamme löytyy yksilöitä, joilla on ajettu jopa moninkertaisesti tämä määrä – yli miljoona kilometriä.

Ikää kuvan autolla on 6 vuotta, kun Mercedes-Benzien keskimääräinen ikä on 18 vuotta 6 kuukautta. Joten kuvan Mercedeksellä on edessään vielä runsaasti turvallisia ajokilometrejä. Sama pätee myös VaihtoMercedeksiin. Vaihtotähdet on perusteellisesti tarkastettu, kunnostettu ja huollettu. Ne ovat autoja, jotka ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja joilla on suorituskykyä, taloudellisuutta ja ajomukavuutta vuosiksi eteenpäin. Sillä niillä on ajettu vasta muutama vuosi noista 18,5 vuodesta.

Kun haluat auto, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen, kysy Vaihtotähteä. Sillä ajat turvallisesti pitemmälle.

Aukeaman toisella sivulla kerrottiin kuka oli voittanut kisan.

Voittaja oli inkoolainen Hans Grönin Mercedes-Benz. Ammattikäytössä autolla oli ajettu 710 000 kilometriä. Hän sai palkinnoksi tutustumismatkan Daimler-Benzin tehtaille.

Lisäksi arvottiin kaikkien vastanneiden kesken toinen tutustumismatka Daimler-Benzin tehtaille. Sen voitti Veikko Oksanen Pirkkalasta.

Lisäksi julkaistiin 20 M-B-puseron voittaneiden nimet.

Päivän automainos: Mercedes-Benzin Kilometrikisa 1980

Päivän automainos: Suomen pitkäikäisin ja luotettavin

Katso tästä muut Mercedes-Benz-mainokset.

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 11/1985.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän