Päivän automainos: Suomen pitkäikäisin ja luotettavin

Vuonna 1981 Veho markkinoi Mercedes-Benzin käytettyjä autoja aukeaman ilmoituksella.

Kuinka monen muun tämän päivän auton uskot olevan liikenteessä vielä 1995?

Tämä Mercedes-Benz tuli liikenteeseen v. 1977.

Nyt sillä on ajettu jo yli 270.000 km. Se on huomattavasti enemmän kuin mitä monella nyt uudella autolla on edessään.

Missä tämän auton kilometrit näkyvät?

Matkamittarissa. Ja tutkimuksissa. Tutkimusten mukaan Mercedes-Benz on suomen pitkäikäisin ja luotettavin henkilöauto. Siitä huolimatta, että sillä vuosittain ajetaan keskimäärin enemmän kuin millään muulla automerkillä Suomessa.

Korkeat ajosuoritteet ja pitkä ikä takaavat sen, että mukava, turvallinen ja taloudellinen Mercedes on järkevä hankinta käytettynäkin. Siksi muutama vuosi ja parisataatuhatta ajokilometriä eivät vaikuta juuri muuhun kuin auton hankinnan helpottumiseen.

Miksi ostaisin uuden, mutta tavallisen?
Samalla rahalla saa taloudellisen Vaihto-Mercedeksen.

Mercedes-Benzin vaihtoautotakuu on 12 kk tai 50.000 km. Taattuja laitekokonaisuuksia ovat moottori, jäähdytysjärjestelmä, käynnistysmoottori, latausgeneraattori, pakoputkisto, vaihteisto, voimansiirtoakseli, taka-akselisto, ohjauslaitteisto, jousitus, jarrujärjestelmä.

Takuu-Mercedeksen tunnet oheisesta merkistä. Tervetuloa tutustumaan.”

Mainoksen kuvilla on lisäksi kuvatekstit. Vasemman ison kuvan teksti on ”Tämä käytetty Mercedes-Benz 2000 on kuvattu helmikuussa 1981. Dieselvero on nykyään 30 markkaa jokaiselta alkavalta kokonaispainon sadalta kilolta – tällä autolla siis 570 markkaa.”

Toisen kuvan teksti on ”Mercedes-Benz on hyvien yksityiskohtien muodostama kokonaisuus. Tässä esimerkkejä taksikäytössä olleen Mercedeksen korin osista. Laatutyö näkyy ja kestää vertailun. Käy toteamassa.”

Katso täsä muita Päivän automainoksia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!