Päivän automainos: Näiden saabismien olisi syytä olla myös muissa autoissa.

Vuonna 1972 Saab markkinoi autojaan kolmen saabismin avulla.

”1 Helpon ja turvallisen ajon tekniikkaan kuuluu se, ettei kättä tarvitse vaihtamista lukuun ottamatta irrottaa ohjauspyörästä. Valon vaihto, ajovalojen ja tuulilasin pesu eri nopeuksilla ja tietysti äänimerkin ja vilkun käyttö käy Saabissa kädet mukavasti ratissa. Entä nykyisessä autossanne?

2 Kun te käynnistätte Saabin, syttyvät valot automaattisesti. Ette voi unohtaa niitä pimeiksi tai palamaan, jos olette kytkenyt valomuistin toimintaan. Ja kun otatte virta-avaimen pois, on Saab lukittu peruutusvaihteelle. Ilman avainta ei Saabia ole varastettu enää aikoihin. Eikä hyvin ilmastoitu Saab tarvitse edes murtoaltista tuuletusruutua.

Katso tästä muita Päivän automainoksia.

3 Tietysti Saabissa on paljon muutakin, minkä soisi olevan kaikissa autoissa. Esimerkiksi Saabin mitalla turvallisuutta, vankkuutta, ajo-ominaisuuksia ja taloudellisuutta myös pitkällä tähtäyksellä. Kun hankitte autoa, verratkaa suomalaiseen Saabiin. Järkiautoon.”

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

2 KOMMENTIT

  1. No joo. Minulla on ollut kaksi 80-luvun Saabia. Niissä oli hyvät ja huonot puolensa. Muutamista hyvistä ideoista oli toteuttamalla saatu huonoja.

  2. Olin aikanaan Saabin korjaamolla töissä: Sellaisia vikoja mitä yleensä harvemmin muissa autoissa yleensä esiintyy. Uskomatonta,mutta totta. Hyvä ajaa,mutta kallis omistaa !

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here