Päivän automainos: ”AUTO IHMISILLE, JOLLE TAVANOMAISUUS EI RIITÄ.”

Klikkaa kuvaa isommaksi.

5.5.2018   23.50

Vuonna 1978 Toyota Celica Liftback 2000 ST -mallia markkinoitiin otsikon tekstin mukaan.

Mainoksessa todetaan seuraavaa: ”Toyota Celica on kaunis auto. Mutta sen muodot eivät hivele vain silmää; ne on kehitetty tuulitunnelissa antamaan autolle parhaat mahdolliset aerodynaamiset ominaisuudet, lisäämään suorituskykyä ja ajettavuutta sekä pienentämään polttoaineenkulutusta.”

”Toyota Celica kulkee kauniisti. Tasapainoisen alusta- ja jousitusratkaisun ansiosta auto tottelee käskijäänsä joka tilanteessa. Pitävät, leveät teräsvyörenkaat pureutuvat hyvin tiehen. 2-litrainen moottori ja 5-nopeuksinen vaihteisto takaavat riittävän suorituskyvyn.”

”Toyota Celica on menevyydestään huolimatta käytännöllinen auto. Sisätilat ovat riittävät ja tavaratila on muunneltavissa. Ylellinen sisustus on kauttaaltaan viimeistelty työtä. Mittarivarustus on täydellinen. Hallintalaitteet toimivat täsmällisesti. Matka taittuu vauhdikkaasti ja mukavasti.”

”Toyota Celican tekniikka ja suorituskyky yhdistettynä Toyotan laatuun ja luotettavuuteen tekevät siitä unelmiesi auton.”

Mainoksessa on myös pieni tieto rallitaipaleelta. Tiedon mukaan Toyota Celica Coupé 2000 oli 1978 Jyväskylän Suurajojen ryhmä 2:n voittaja. Lisäksi kymmenen kärjessä oli kolme Celicaa.

Mainos julkaistiin Tekniikan Maailmassa 16/1978.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here