Nyt se on sinetöity — Opelin maahantuoja vaihtui

Kuva: CvB.

Lähes neljänkymmenen vuoden ajan Opelin jälleenmyyjänä toiminut LänsiAuto Oy on perjantaina 30. marraskuuta ostanut Opelia Suomeen ja Baltiaan maahantuovan Opel Finland Oy:n, jonka nimi muuttuu samalla LänsiAuto Drive Oy:ksi.

– LänsiAuto on toiminut jo pitkään Opelin jälleenmyyjänä Suomessa, ja heidän osuutensa Suomessa myydyistä Opeleista on ollut merkittävä, kommentoi LänsiAuto Driven toimitusjohtaja Rami Kittilä.

Baltian maahantuontitoiminnot siirrettiin LänsiAuto Driven alaisuuteen viime viikolla. Kittilä näkee tässä monia synergiaetuja.

– Vastaamme Opelin maahantuontitoiminnoista nyt kaikkiaan neljässä maassa, ja olen vakuuttunut, että se hyödyttää meitä monelta kantilta – olemme näin myös tärkeämpi yhteistyökumppani valmistajalle.

Yksi merkittävimmistä toimialajärjestelyistä Suomen autokaupassa

– LänsiAuto täyttää joulukuussa 40 vuotta. Samaan aikaan toteutuu tämä historiallinen yrityskauppa, joka on yksi Suomen autoalan merkittävimmistä toimialajärjestelyistä tällä vuosituhannella. Tämä tekee meistä samalla kansainvälisen toimijan, LänsiAuto-konsernin toimitusjohtaja Tommi Köninki kommentoi.

Tänään avautui myös Opelin uusi varaosavarasto Vantaalla. Aiemmin varaosat toimitettiin Ruotsin keskusvarastolta.

– Uudella, Suomeen sijoitetulla varaosavarastolla toimitusajat ja -varmuus paranevat. Näin pystymme parantamaan palveluamme, Kittilä summaa.

1 KOMMENTTI

  1. 03.12.2018 päivätty kirjoitus jossa toimitusjohtaja Tommi Köninki kertoo Opelin uuden varaosavaraston
    avauksesta Vantaalla. Olen Kemissä Aineella odottanut yli viikon tiivisteitä lauhduttimen /suodattimen kohteisiin. Sanottiin että vie pari viikkoa. Ei tunnu hyvältä. Tulee kuuleman mukaan Saksata. Missä se varaosapalvelu olisi parantunut ? Autoa tarvitseva.

    Terveisi Mauri Suorsa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here