Nyt on mahdollisuus saada moottoripyörä kokeiluun melkein ilmaiseksi

19.3.2018 09.55

Moottoripyöräyhdistys Motorg ry tarjoaa tulevana kesänä moottoripyörän ilmaiseksi jäsenistönsä käyttöön.
 
Moottoripyöräilijöiden kestohuolenaiheena on harrastajien määrän väheneminen ja harrastuksen aloittamisen vaikeus ja kallis hinta. 

Motorg ry haluaa madaltaa harrastuksen aloituskynnystä tarjoamalla jäsenistönsä käyttöön
Motorgbikeksi ristityn Kawasaki ER-6n -pyörän.

– Pyörässä on lukkiutumattomat jarrut ja se on madallettu, joten se sopii erittäin monelle kuljettajalle, kertoo Motorg ry:n hallituksen jäsen Mikko Kallio.

Motorg ry:n tavoitteena on aktivoida nimenomaan niitä motoristeja, joilla on A-kortti, mutta ei pyörää. 

Motorgin jäsenille pyörä annetaan käyttöön 1-4 päiväksi, ja sitä voi käyttää kuin omaansa. Jäsenyyden hankkimiskustannus on 45 euroa (jäsenmaksu 29 €, liittymismaksu 16 €).

Motorgin hallituksessa toivotaan erityisesti, että pyörällä osallistuttaisiin yhdistyksen ajoharjoittelutapahtumiin.

Touko-kesäkuun ajan pyörää säilytetään Tampereella, Motokeitaalla, jossa siihen tehdään myös tarvittavat huollot. 

Kentällä pyörän lainaajien apuna on vapaaehtoisia yhdistyksen jäseniä, jotka tarjoavat apuaan mahdollisissa ongelmatilanteissa.

– Etsimme vielä pääkaupunkiseudulta moottoripyöräliikettä, joka voisi huolehtia pyörän ylläpidosta ja lainauksista heinä-elokuun aikana, Kallio kertoo.

Ajokauden kääntyessä kohti loppuaan, pyörä huutokaupataan ja osa pyörän myyntihinnasta lahjoitetaan motoristihenkiseen hyväntekeväisyyteen.

Motorg ry on vuonna 2004 perustettu, kaikille moottoripyöräharrastuksesta kiinnostuneille suunnattu yhdistys, jonka toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Jäseniä yhdistyksellä on noin 1000. Moottoripyora.org-sivuston lisäksi Motorg ry:n toiminnan ytimessä ovat ajoharjoittelutapahtumat ja ohjatut ajokoulutukset.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here