Neste avaa toimiston Kiinan Shanghaissa

Neste avaa toimiston Shanghaissa ja aloittaa uusiutuvien raaka-aineiden hankinnan Kiinassa.

– Neste on maailman kolmanneksi vastuullisin yhtiö ja maailman suurin uusiutuvan dieselin tuottaja. Olemme iloisia siitä, että voimme avata uuden toimiston Kiinaan ja aloittaa jätteiden ja tähteiden hankkimisen raaka-aineiksi uusiutuvan dieselin, lentopolttoaineen sekä muiden uusiutuvien ratkaisujen globaalia tuotantoa varten, sanoo Jennifer Jiang, joka toimii Nesteen Shanghain toimiston johtajana.

Neste ostaa jätteitä ja tähteitä uusiutuvien tuotteiden raaka-aineiksi paikallisilta kerääjiltä Kiinan itärannikolta, erityisesti Shanghain alueelta, mutta myöhemmin myös muista suurista kaupungeista.

– Jätteiden ja tähteiden osuus uusiutuvien raaka-aineiden käytöstämme on noin 80 %. Kehittämämme NEXBTL-teknologian avulla uusiutuvia tuotteita voidaan jalostaa monenlaisista heikkolaatuisista raaka-aineista siten, että lopputuotteet pysyvät laadukkaina. Nämä tuotteet ja ratkaisut auttavat asiakkaitamme vähentämään toimintansa kasvihuonekaasupäästöjä, Jiang toteaa.

Nesteellä on uusiutuvan dieselin tuotantolaitokset Singaporessa, Alankomaissa ja Suomessa.

Yhtiön nykyinen uusiutuvien tuotteiden tuotantokapasiteetti on lähes 3 miljoonaa tonnia uusiutuvaa dieseliä ja muita uusiutuvia polttoaineita.

Singaporen jalostamon kapasiteettilaajennus nostaa Nesteen uusiutuvien tuotteiden tuotantokapasiteetin lähes 4,5 miljoonaan tonniin vuonna 2022. Laajennuksen ansiosta Singaporen jalostamolla voidaan valmistaa uusiutuvan dieselin lisäksi uusiutuvaa lentopolttoainetta ja raaka-ainetta erilaisiin polymeeri- ja kemikaalisovelluksiin.
Laajennus mahdollistaa myös aikaisempaa heikkolaatuisempien jätteiden ja tähteiden käytön raaka-aineena osana nykyisen laitoksen toimintaa.

Nesteen Shanghain toimisto on Nesteen rekisteröimä ja kokonaan omistama tytäryhtiö, joka sijaitsee Jing’an Kerry Centressä Shanghaissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here