Näiden merkkien kuljettajilla olisi paljon parannettavaa: Audi, BMW ja Mercedes-Benz

31.5.2017 22.40

Puhelinpysäköinnin palveluja tarjoava Easypark selvitti eri merkeillä autoilevien kuskien kokemuksia ja mielipiteitä sekä pysäköinnistä että autoilusta yleensä. 

Vastaajista viidennes on sitä mieltä, että Toyota-kuljettajat huomioivat muita liikenteessä liikkujia parhaiten. Hopeamitali menee Volkswagen- ja pronssi Volvo-kuskeille. 

Huonosti muut huomioivat autoilijat istuvat BMW:ssä, Audissa ja Mersussa. BMW oli vastaajista 57 prosentin mielestä huonoiten muut huomioiva, Audista tätä mieltä oli kolmannes ja Mersun kohdalla huonouden totesi joka viides.

– Poikkeuksetta kaikki autoilijat antoivat itselleen huomattavasti paremmat käyttäytymisarvosanat kuin muille merkeille. Tosin BMW:n kuljettajissa oli ilmeisen paljon peiliin katsojia, koska heistä itsestäänkin neljännes oli sitä mieltä, että ei mene hommat aina ihan kuin Strömsössä. Näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että automerkistä riippumatta kaikilla on parannettavaa, Easyparkin Stefan Anderson toteaa. 

EasyPark Suomen teettämään sähköiseen kyselytutkimukseen vastasi toukokuussa 2017 yhteensä 1008 suomalaista. Vastaajista 516 oli naisia ja 492 miehiä.

Katso myös:  Kysely: BMW-kuljettajat rikkovat eniten pysäköintisäädöksiä

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!