Moottoripyörien Suurta koeajopäivää ei tänä vuonna järjestetä

Kuva: Messukeskus.

Moottoripyörien Suurta koeajopäivää ja siihen liittyvää kiertuetta ei voida järjestää tänä vuonna.

Sen sijaan maahantuojat ja moottoripyöräkauppiaat järjestävät koeajoja useina päivinä liikkeissään kevään ja kesän aikana. Silloin pääsee koeajamaan moottoripyörämerkkien uutuuspyöriä.

Suuri koeajopäivä on järjestetty nyt jo neljänä peräkkäisenä vuotena Messukeskuksen pysäköintialueella. Prätkällä töihin -päivänä järjestetty koeajopäivä järjestettiin vuosina 2018 ja 2019 kiertueena ja koeajoja oli myös Tampereella ja Turussa.

Seuraava Suuri koeajopäivä voidaan toivottavasti järjestää ensi vuoden kesäkuussa. Koeajopäiväkiertueen järjestää Messukeskus yhteistyössä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

Koeajoja moottoripyöräkaupoissa järjestävät lähes kaikki suurimmat moottoripyörämerkit. Yksittäiset koeajopäivät liikkeissä pystytään järjestämään niin, että tilaisuus on kaikille turvallinen. Asiakkaita voidaan palvella ulkona ja sekä turvaväleistä että hygieniasta pidetään hyvää huolta.

Verkkosivuilta http://moottoripyorienkoeajopaiva.messukeskus.com löytyy lista järjestettävistä koeajoista. Listauksesta löytyy koeajojen ajankohta, paikkakunta ja koeajopaikka.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

Messukeskus järjestää MP-messut ja Suuren koeajopäivän Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain. Tänä vuonna koeajokiertue piti järjestää 2. – 5.6.2020, mutta se on nyt peruutettu vallitsevan tilanteen vuoksi. MP 21 -messut järjestetään 5. – 7.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Valtakunnallinen Prätkällä töihin päivä on 5.6.2020.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here