Moottoripyöräilijöiden MP Stars -hanke jatkuu kisakaudelle 2020

Kymmenen kilpamoottoripyöräilijää saa kisakaudelleen 2020 MP Stars -tukea. Tuen voi saada kuka tahansa, sillä MP Stars -tukipaketit arvotaan.

Kisakausi 2019 on ohi nyt kolmellatoista MP Stars -tukea saaneella kisakuskilla. Ensimmäisestä MP Stars -tukivuodesta on opittu paljon ja konseptia on jo kehitetty ja kehitetään edelleen viime kauden palautteen perusteella. Kaksi suurinta muutosta ovat arvonnassa läsnäolo ja lajit.

Nyt tukea voivat hakea valtakunnallisesti kaikki motoristit entistä tasa-arvoisemmin, sillä tuen saajan ei tarvitse olla paikalla Messukeskuksessa kun arvonta suoritetaan.

Arvontaan voivat osallistua kaikki kilpamoottoripyöräilijät lajista riippumatta, sillä lajeja ei ole erikseen määritelty. Ennen arvontaa lajeihin ilmoittautuneet ryhmitellään tasasuuruisiin arvontalohkoihin. Tuen saaja voi olla kokenut kisakuski, mutta yhtä hyvät mahdollisuudet on ensimmäistä kauttaan ajavalla.

MP Stars -tuki toteutti Veli-Pekan unelman

Yksi 2019 MP Stars -tukea saaneista kuskeista on Veli-Pekka Hannula Vaasasta. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin kisannut moottoripyörällä.

MP Stars -tuki mahdollisti haaveen toteutumisen ja Hannula kisasi kauden aikana hyvin saavutuksin kahdessatoista kisassa Yamaha 1000 Genesis 88 -pyörällään. Kisasarjat olivat SVKMK:n Classic F1 7C ja FIN SBK:n Retro SBK.

MP Stars -tuen tarkoituksena on lisätä moottoripyöräkisaamista ja saada enemmän moottoripyöräharrastajia. Siinä onnistuttiin hienosti Hannulan osalta.

Hänellä on jo ensi vuoden kisakalenteri valmiina ja hän kontaktoi parhaillaan mahdollisia sponsoreita, joiden väreissä voisi kisata.

Hannula kehuu kisaamista ja kehottaa hakemaan rohkeasti MP Stars -tukea. Kilpamoottoripyöräilijöiden yhteisöön on helppo päästä sisälle, kaikki neuvovat toisiaan ja mukavia kavereita löytyy aina. Muiden MP Stars -kuskien tuki on ollut merkittävä ja yhteisö on tsempannut toisiaan.

Moottoripyöräala vahvasti mukana hankkeessa

MP Stars -tukipaketti mahdollistaa kuskin osallistumisen kisoihin ilman taloudellista painetta. Voitettuaan arvonnassa kilpamoottoripyöräilijä saa tukea mm. lisenssiin, kilpailumaksuihin, varaosiin ja varusteisiin.

MP Stars kouluttaa kuskeja myös toimimaan sponsoreiden kanssa ja kertomaan kisakaudestaan median kautta suurelle yleisölle. Moottoripyörämediat seuraavat MP Stars -tiimiä. Kilpailijoille tarjotaan myös some- ja huoltokoulutusta.

Sinustako MP Stars -kuski?

MP Stars -arvontaan voi ilmoittautua 27.1.2020 asti verkkosivujen www.mpstars.fi kautta. Osallistuvien ei tarvitse olla paikalla 2.2.2020 arvonnassa MP-messulla, mutta paikalla olijat saavat erikoisedun.

Tuen saaja sitoutuu kisaamaan vuoden aikana määrätyn määrän kisoja sekä kertomaan harjoittelustaan ja kisaamisestaan sosiaalisen median kautta muille moottoripyöräilijöille.

MP Stars -kuski voi omalla toiminnallaan vaikuttaa vahvasti siihen, mitä saa kisakaudestaan irti ja kuinka suuri on tuen todellinen arvo.

Kisakuskit voivat edustaa mitä vain kilpamoottoripyöräilylajia. Viime kautena lajit olivat Road Racing, Motocross, Enduro, Ratalajit, Supermoto, Minisupermoto ja Classic lajit.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän