Mika Kallion hyväntekeväisyystapahtuma perjantaina Alastaron radalla

Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ja moottoripyörävalmistaja KTM järjestävät yhdessä hyväntekeväisyystapahtuman Alastaro Circuitilla perjantaina 7.8 klo 12-18.

Tapahtuma ”KTM Family Day X Mika Kallio” on suunniteltu erityisesti ilahduttamaan koronakevään kurittamia lapsiperheitä, jotka haluaisivat harrastaa yhdessä ja tutustua moottoriurheiluun turvallisessa ympäristössä ja ilman kuluja.

Päivän ohjelma on ilmainen ja tapahtumassa ohjataan koko perhettä moottoripyöräurheilun pariin kouluttamalla ja tarjoamalla koeajoja.

Kalustoa löytyy taaperoiden potkumoposta aina lasten oikeaan sähkömotocross-pyörään ja paikalla on mittava aikuisten katupyörämallisto ja kaikki on kokeiltavissa täysin ilmaiseksi.

Tapahtumassa on stunttishow, pomppulinnoja ja pelejä. Lisäksi tarjolla on makkaraa ja välipaloja.

Lisäksi Mika Kallio tarjoaa veloituksetta kaksipaikkaiskyydityksen kolmen Asenne Ry:n valitseman vähävaraisen perheen lapsille, joiden perheet eivät voisi tällaista elämystä muuten lapsilleen tarjota.

Lisätietoja https://www.facebook.com/events/1592356630927092 ja https://www.ktm.com/en-fi/ktm-world/news/ktm-family-day-x-mika-kallio-.html

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!