Merkittävä yhdistyminen ajoneuvologistiikan alalla

Hangon satama: Kuva: Assistor.

Assistor ja Uuttera ovat sopineet yhdistymisestä ajoneuvologistiikan liiketoiminnassa.

Järjestelyssä Assistorin ajoneuvologistiikka­toimintojen henkilökunta ja asiakkuudet siirtyvät yhtiöön, joka jatkaa toimintaansa nimellä Assistor-Uuttera Oy.

Assistorin varaosa- ja materiaalilogistiikkatoiminta jatkuu Vantaan Pakkalassa ja Espoon Lommilassa toimintaa varten perustettavassa yhtiössä, jonka nimeksi tulee Assistor Oy. Tavoitteena on, että uudet yhtiöt aloittavat toimintansa 1.5.2019.

Ennen järjestelyn toteutumista Assistor ja Uuttera jatkavat toimintaansa itsenäisinä ja toisistaan riippumattomina yhtiöinä.

Assistorin nykyisestä omistajasta Vehosta tulee enemmistöomistaja Assistor-Uutteraan.

Varaosa- ja materiaalilogistiikkayhtiö Assistor Oy jatkaa Vehon täysin omistamana tytäryhtiönä. Molempien yhtiöiden toimitusjohtajana toimii Assistor Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Perttu Piri.

Uuttera Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Lasse Niemi toimii tulevaisuudessa uuden Assistor-Uuttera Oy:n johtoryhmän jäsenenä ja toimitusjohtajan varahenkilönä.

Kaupan myötä yhdistyneiden Assistorin ja Uutteran asema markkinoilla vahvistuu. Yhdistymisellä tavoitellaan myös merkittäviä synergiaetuja.

Assistor on logistiikkayhtiö, joka on erikoistunut ajoneuvo-, varaosa- ja materiaalitoimituksiin Suomessa ja lähialueilla. Yhtiöllä on asiakkaanaan yli 20 automerkkiä, mikä tekee siitä markkinajohtajan Suomessa.

Uuttera on vuonna 1945 perustettu logistiikkayhtiö. Sen päätoimialat ovat huolinta ja autoterminaalitoiminta. Yhtiön juuret ovat Helkama-konsernista.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here