Mercedes me -sovellus jaetaan kolmeen osaan

Vuonna 2015 esitelty Mercedes me -sovellus laajenee kokonaiseksi digitaaliseksi ekosysteemiksi. Jatkossa tarjolla on kolme sovellusta: Mercedes me, Mercedes me Service sekä Mercedes me Store, todetaan Mercedeksen tiedotteessa.

Sovellukset voi ladata App Storesta ja Google Play Storesta. Päivitykset ovat tiedotteen mukaan entistä nopeampia, ja sovellusten käyttö on aikaisempaakin helpompaa ja intuitiivisempaa.

Jatkossa sovellusten toiminta linkitetään tiiviisti yhteen, ja niitä voidaan hallinnoida yhteisellä käyttäjätunnuksella. Visuaalinen ja asiasisältö voidaan räätälöidä kuluttajan omiin tarpeisiin.

Mercedes me yhdistää omistajan älypuhelimen hänen ajoneuvoonsa. Keskeiset tiedot kuten ajokilometrit, kantama kulloisellakin polttoaineella sekä rengaspaineet ovat esillä heti sovelluksen avauduttua.

Sovelluksen kautta voidaan käyttää esimerkiksi lisälämmitintä, avautuvaa kattoa sekä avata ja sulkea sivuikkunoita.

Mercedes me Service muistuttaa huoltokäynneistä kuten korjauksista ja määräaikaishuolloista, tarjoa tietoa mikäli auton jokin varoitusvalo palaa ja mahdollistaa huollon varauksen suoraan älypuhelimen kautta.

Mercedes me Store puolestaan tarjoaa kätevän pääsyn Mercedes-Benzin digitaalisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Tarkkaa tietoa uusista Mercerdes me-sovelluksista on tarjolla osoitteessa https://media.mercedes-benz.com/meetmercedesdigital

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!