Mercedes-Benzin alkuperäinen G-sarjalainen laitettu talteen tulevia sukupolvia varten

12.1.2018 21.49

Mercedes-Benz juhlistaa G-sarjan uudistumista tuomalla näytille maailman suurimman synteettisestä hartsista valmistetun installaation, jonka sisälle on säilötty ensimmäisen sukupolven Mercedes-Benz G.

Installaatio painaa kaikkiaan 44,4 tonnia.

90 päivän urakka

Vuosimallin 1979 Mercedes-Benz G 280 GE on asetettu kuution sisälle maastoajoa kuvaavaan hieman etunojaan asentoon. Kuution valmistaminen vei 90 päivää, päivittäin toteutuksen korkeutta voitiin lisätä vain noin kolmen senttimetrin verran. Valmis kuutio on pituudeltaan 5,5 metriä, leveydeltään 2,55 metriä ja korkeudeltaan 3,1 metriä.

Uusi Mercedes-Benz G esitellään ensi maanantaina

G-sarjalainen on uudistunut vuosien varrella, mutta nyt se kokee Mercedes-Benzin mukaan 40-vuotisen taipaleensa suurimmat muutokset.

Sen kori ja sisätilat on päivitetty täysin, ja samalla esitellään lukuisia uusia varusteita. Silti se on säilynyt itselleen uskollisena. 

Uudessa G-sarjassa on tuttu ovenkahva ja tyypillinen oven sulkeutumisääni, kylkien vankat kolhusuojalistat, takaoveen sijoitettu varapyörä ja korostetut vilkkujen kotelot. Nämä ovatkin ainoat tarkalleen vaihtokelpoiset osat edeltäjän kanssa.

Uusi Mercedes-Benz G esitellään ensi maanantaina North American International Auto Show (NAIAS)- näyttelyssä Detroitissa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here