Liqui Moly -yrityksen kaikille työntekijöille 11 000 euron bonukset

Liqui Moly

13.2.2018 16.59

  

Liqui Moly -yhtiön toimitusjohtaja on lähestynyt lehdistöä hyvin persoonallisella tulostiedotteella. Yritys on tehnyt erittäin hyvän tuloksen ja palkitsee työntekijöitään 11 000 euron palkkiolla.

Yhtiö on tämän vuoden alusta osa Würth-konsernia.

Koko tiedote kuuluu näin:

Hyvät naiset ja herrat, hyvät lehdistön edustajat,

huomenna on ystävänpäivä, ystävyyden ja lähimmäisenrakkauden päivä. Siinä ohessa minun syntymäpäiväni – täytän 61 vuotta.

Ja koska niin olemme päättäneet, olemme aina myös laatineet Liqui Moly -taseen tänä päivänä ja antaneet sen tilintarkastajiemme tarkastettavaksi.

Sitä haluaa toki tietää, mitä kuluneena vuonna on saatu aikaan.

Sallikaa minun siksi kertoa teille seuraavaa: Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 532 miljoonaa euroa, 9 prosentin kasvu vuoden 2016 liikevaihtoon, joka oli 489 miljoonaa euroa. 


Tuloksemme oli ennen veroja 52 miljoonaa euroa. Samoin 9 prosentin kasvu edellisvuoteen nähden. Näin sen on oltava! Jo 80 prosentin omavaraisuusasteemme säilyttämiseksi.

Ja koska ei vain minä, vaan koko joukkomme, kaikki 835 kollegaani, olemme tehneet kovasti töitä ja hyviä päätöksiä ja siksi saaneet aikaan erinomaisen yhteisen menestyksen, tulee nyt aika jakaa – niin sanoakseni – ”koko potti”.

Jokainen työntekijä saa – kuten jo viimekin vuonna – niin sanotun voittopalkkion, 11 000 euron erikoismaksun bruttona.

Työnantajaosuudet mukaan luettuna jaamme tässä yli 10 miljoonan euron summan. Tästä iloitsen eniten – ja tietenkin niistä 50 työpaikasta, jotka loimme viime vuonna. Viimeisenä kahtena vuonna niitä oli yhteensä jopa 100.

Nyt emme halua ajatella pelkästään itseämme, vaan myös muita ihmisiä, niitä, joilla ei mene yhtä hyvin.

Hädässä olevia ihmisiä, joita autan jo 7 vuoden ajan yksityisen säätiöni kautta yhdessä poikani Benjamin Orschulikin ja rakkaimpani Kerstin Thielen kanssa.

Siksi olen päättänyt lahjoittaa yksityisesti siitä summasta, jonka sain Liqui Moly -yhtiön myynnistä Würthille, 3 miljoonaa Ernst Prost -säätiölle ja 1 miljoonan Ernst Prost Foundation for Africa -säätiölle. Nämä tilisiirrot olen tänään jo suorittanut.

Kollegoilleni tuleva 11 000 euron voittopalkkio maksetaan jo seuraavan palkanmaksun yhteydessä.

Toivotan teille kaikin puolin ihanaa ystävänpäivää ja olisin iloinen, jos kertoisitte näistä antamistani tiedoistani.

Sydämellisin terveisin

Teidän

Ernst Prost

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here