Legendaarinen Päijänneajo ajetaan tulevana viikonloppuna

1950-luvulla keli oli hieman upottava…

12.3.2018 14.15 

Legendaarinen endurokilpailu ajetaan 83. kerran, ja viime vuoden tapaan ”Päitsi” on myös MM-osakilpailu. 

Taistelu yleiskilpailun voitosta käydään kuitenkin taas mitä luultavammin suomalaisten kesken.

Kilpailun taso on viime vuottakin kovempi, ja mukana ovat kaikki maailman huiput.

Päijänneajossa mitellään niin SM- kuin MM-pisteistä, ja niin SM- kuin MM-luokan kuskit taistelevat Päijänneajon yleiskilpailun voitosta.

Kilpailu starttaa lauantaina 17.3. klo 8 Vierumäeltä, ja päättyy sunnuntaina 18.3. iltapäivällä Helsinkiin Malmin lentokentälle.

Kilpailun reitti kulkee lauantaina Päijännejärven länsipuolta pohjoiseen. Kuskit oikaisevat Kärkisten sillan kautta Päijänteen itäpuolelle.

Lauantain viimeiset maastokokeet ajetaan pimeässä, ja ensimmäiset kuskit saapuvat Vierumäelle yötauolle klo 20 jälkeen.

Sunnuntaina kuskit starttaavat Vierumäeltä klo 8.30 alkaen. Ensimmäiset kuskit saapuvat Malmilla sijaitsevalle viimeisemme maastokokeelle ja maaliin aikaisintaan klo 15.30. Malmilla on tarjolla vauhdikasta yleisöohjelmaa koko perheelle klo 13 alkaen.

Päitsin reitti koostuu pääosin perinteisistä maastokokeista sekä niiden välisistä siirtymistä. Tarkemmat tiedot ajettavista maastokokeista löydät Päijänneajon nettisivuilta: https://www.paijanne-enduro.fi/

Päitsissä kilpaillaan MM-luokissa (Enduro1, Enduro2, Enduro3 ja EnduroGP) sekä kansallisissa luokissa (A, B, C, V40, V50 ja V60). Kisan lähtöjärjestys löytyy täältä: https://fin-enduro.com/hmk/ilmolist.php?kilpaid=814&ord=lah

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän