Lapsia vaarassa henkilöauton hurjastelussa Joensuussa

Lauantai-iltana noin klo 19 alkaen poliisi sai useamman ilmoituksen Joensuun Rantakylä-Utra-suunnalta. Ensimmäinen tieto oli, että henkilöauto oli peruuttanut pysäköityyn taksiin S-Market Utran parkkialueella ja paennut paikalta.

Hetkeä myöhemmin tuli ilmoitus, että osoitteessa Latolankatu 13 on tapahtunut pahoinpitely, jossa tekijät olivat poistuneet teon jälkeen henkilöautolla.

Pian tämän jälkeen tuli ilmoitus, että henkilöauto on ajautunut kovalla vauhdilla ulos tieltä kevyen liikenteen väylällä Ranta-Mutalantien ja Tiirantien välissä rikkoen lauta-aitaa ja törmäten puihin.

Poliisin mukaan autossa oli useita henkilöitä, jotka poistuivat paikalta ennen poliisin tuloa, mutta heitä tavoitettiin lähistöltä ja otettiin kiinni. Poliisi epäilee, että kaikissa edellä mainituissa rikoksissa on samat tekijät.

Erään silminnäkijän mukaan lapsia on mahdollisesti ollut vaarassa ennen ulosajoa heidän joutuessaan väistämään autoa, todetaan poliisin tiedotteessa.

Poliisilla ei kuitenkaan ole heidän yhteystietojaan ja vanhempia pyydetäänkin puhuttamaan tapahtuma-aikana tapahtumapaikan läheisyydessä mahdollisesti olleita lapsia.

Yhteydenotot poliisille tutkijan puhelinnumeroon 029 545 6461 tai toissijaisesti vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!