Kovanen tuo markkinoille uudenlaisen taksipalvelun

23.1.2018 14.45

Taksi- ja kuljetuspalveluistaan tunnettu Kovanen lanseeraa rinnalleen uuden FixuTaxin, joka tuo asiakkaille toivotut halvemmat hinnat. Samalla Kovanen käynnistää taksialan suurimman yrittäjähaun.

Yli puolet suomalaisista yksityisistä taksinkäyttäjistä on niin sanottua hintatietoisten joukkoa, joiden matkustushalukkuutta lisäisi etenkin taksin selkeät ja edullisemmat hinnat, selviää taksi- ja kuljetuspalveluistaan tunnetun Kovasen teettämästä tutkimuksesta*.

Asiakkaalle tärkeintä on sujuva kyyti, helppo ja ripeä tilaus sekä järkevä hinta turvallisuudesta tinkimättä, todetaan Kovasen tiedotteessa.

Kovanen vastaa nyt kysyntään tuomalla Suomeen uudenlaisen ja edullisemman taksipalvelun, FixuTaxin. FixuTaxi aloittaa toimintansa pääkaupunkiseudulla täydellä teholla, kun taksialaa säätelevä lakimuutos tulee voimaan Suomessa kesällä. Tavoitteena on laajentua myös muihin Suomen suuriin kaupunkeihin ensi vuoden aikana.

FixuTaxin kiinteä hinnoittelu helpottaa asiakasta matkojen suunnittelussa, sillä hinta on aina tiedossa etukäteen.

FixuTaxit ovat seitsemänpaikkaisia Toyotan Prius+-hybridejä. Kyytiin mahtuu tarvittaessa jopa kuusi asiakasta, mikä tekee matkasta paitsi edullisemman myös ympäristöystävällisemmän.

Haussa 100 yrittäjää ja yli 200 kuljettajaa

Kasvun mahdollistamiseksi Kovanen palkkaa tänä vuonna satoja uusia kuljettajia. Kovanen tarjoaa myös sadalle halukkaalle uudenlaisen ja helpon tavan ajaa taksia yrittäjänä, ja taksiyrittäjiksi ryhtyvät voivat myös palkata itse kuljettajia. Yrittäjiä haetaan sekä Kovaselle että uudelle FixuTaxille.

Kovanen järjestää sunnuntaina 28.1. mittavan taksitapahtuman, Tolpalla tavataan, Helsingin jäähallissa. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat ja etenkin taksiyrittäjyydestä kiinnostuneet. Iltapäivän aikana kuullaan Kovasen ja FixuTaxin yrittäjämalleista, tutustutaan ajoneuvokalustoon sekä huollatetaan autoja. 

Lisätietoja Kovasen nettisivuilta www.kovanen.com.

*Kyselytutkimuksen otanta oli noin 1000 18-65-vuotiasta suomalaista, jotka käyttävät taksia ainakin kerran vuodessa. Maantieteellisesti osallistujat olivat pääkaupunkiseudulta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here