Kortiton rattijuoppo törmäsi talon seinään

Poliisi sai 14.12.2019 illalla kello 18.00 aikoihin ilmoituksen, jossa kerrottiin, että henkilöauto oli törmännyt talon seinään Härkätiellä, Marttilassa.

Ilmoittaja kertoi kuulleensa kovan rysäyksen ja kun oli mennyt katsomaan, näki auton, joka oli ajanut päin seinää ja miehen joka seisoi auton vieressä. Mies oli kertonut olevansa auton omistaja. Mies oli poistunut paikalta jalkaisin ennen poliisin tuloa.

Paikalle meni kaksi poliisin partiota. Partiot suorittivat lähietsintää alueella ja toisen partion koira sai jäljen paikalta poistuneesta miehestä. Koiran avulla poliisi löysi puun takana piilotelleen miehen.

Miehelle suoritettu seulonta-alkometrin puhalluskoe antoi tuloksen 0,16 mg/l uloshengitysilmaa, mutta miehelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

1980-luvulla syntynyttä loimaalaista miestä epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here