Kolme henkilöa loukkaantui moottoripyörän karattua mopomiitin aikana päin yleisöä!

Kuva: CvB.

Kolme henkilöä loukkaantui tänä iltana kello 22.00 aikoihin, kun 17-vuotiaan miehen kuljettama moottoripyörä karkasi temppuilun seurauksena yleisön joukkoon Kaatopaikantiellä Kuopiossa.

Keski-Suomesta Kuopion mopomiittiin tullut nuorukainen ajoi 125-kuutioista moottoripyörää ohjaamalla sitä moottoripyörän päällä seisten ja törmäsi samaan aikaan vieressä ajaneeseen moottoripyörään.

Törmäyksen seurauksena nuorukainen putosi kuljettamansa moottoripyörän päältä ja moottoripyörä jatkoi itsekseen tien varressa temppuilua seuranneen yleisön joukkoon.

Moottoripyörä osui kolmeen henkilöön, joista kaksi sai poliisin mukaan sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Poliisi sai alkuillasta tiedon mopomiitistä, kun Naulamäen teollisuusaluuelta ilmoitetttin häritsevästä kaahailusta ja keulimisesta.

Tuolloin paikalla oli noin sata henkilöä, mopoilla, moottoripyörillä ja autoilla.

Kohta tuon jälkeen mopomiittiläiset poistuivat Neulamäestä ja siirtyivät Kaatopaikantielle.

Kaatopaikantielle miittiin tuli osallistujia myös muilta paikkakunnilta ja esim. Jyväskylästä oli paikalle tuotu perävaunussa erilaisia moottoripyöriä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen yleisjohtajana toimivan komisario Ilpo Kortelaisen mukaan riskit tämänkaltaisiin onnettomuuksiin ovat ilmeisiä, kun mopomiittejä pidetään järjestäytymättä.

– Mikäli tämäkin mopomiitti olisi pidetty järjestäytyneesti ja laadittu erillinen turvallisuussuunnitelma sekä toimittu sen mukaan niin tämäniltainen onnettomuus olisi vältetty. Nyt kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja mahdollisesti vamman tuottamuksesta, Kortelainen kertoo.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN PÄIVITTÄINEN  UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here