Keväällä tuleva Volkswagen Caddy Cargo Maxi nyt myynnissä

Volkswagen Caddy Cargo Maxi -umpipakettiautojen myynti on alkanut. Caddy Cargo Maxi tarjoaa tavaratilaa 3,7 m2.

Uuden MQB-alustarakenteen ansiosta myös liukuovien leveyttä on pystytty kasvattamaan. Caddy Cargo Maxi – tarjoaa 140 mm leveämmän liukuoven lisäksi tilaa esim. kahdelle euromalliselle kuormalavalle.

Uudessa Caddy Cargossa on myös esim. ikkunalliset takapariovet, erillinen tavaratilalukitus sekä takaluukun ja liukuovien sähköinen lukkosylinteri. Tavaratilan pituus takaseinään mitattuna on nyt 2 150 mm.

Tavaratilaan mahtuu kaksi eurolavaa. Kuva: Volkswagen.

Caddy Cargo Maxi on saatavilla kolmella eri moottoriversiolla: 1,5 TSI 84 kW (manuaali- tai DSG-automaattivaihteisto), 2,0 TDI 75 kW (manuaalivaihteisto) ja 2,0 TDI 90 kW (manuaali- tai DSG-automaattivaihteisto). Caddy Cargo Maxi mallistossa on myös 2,0 TDI 90 kW:n (122 hv) versio 4Motion-nelivedolla ja manuaalivaihteistolla varustettuna.

Uuteen Caddy Cargo Maxiin on saatavana uudet ja erityiset ergonomiset istuimet: AGR Ergo-istuimet. AGR-istuimia voidaan säätää usealla tavalla: pituus- ja korkeussäädön lisäksi voi tehdä yksilöllisiä säätöjä kallistukselle ja reisituen pituudelle, istuimissa on myös 4-suuntaan sähköisesti säädettävä ristiseläntuki.

Caddy Cargoon on saatavilla myös pöytätoiminnolla varustettu käännettävä etumatkustajan istuin, 230 V -pistorasia ja kuljettajan ja etumatkustajan kyynärtuet sekä led-tavaratilavalaistus.

Volkswagen Caddy Cargo Maxista on nyt myynnissä myös erityinen kampanjamalli. Caddy Cargo Maxi PRO -mallin hinnat alkaen 28 901 euroa.

Kampanjamalli on aina varustettu 75 kW:n (102 hv) 2,0 TDI-dieselmoottorilla ja manuaalivaihteistolla. Volkswagen Caddy Cargo Maxi PRO -kampanjamallissa on normaalien vakiovarusteinen lisäksi vetokoukkuvalmius ja pysäköintitutka takana.

Ensimmäiset Caddy Cargo Maxi -umpipakettiautot saapuvat Suomeen loppukeväästä 2021.

Volkswagen Caddy Cargo Maxi ja PRO-kampanjamallin hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenCaddyCargoMaxiHinnastojalisävarustehinnasto

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here