Käytetyillä autoilla salaatit jakoon

Kuva: Kamux.

Maailmaa parhaillaan järisyttävä koronaviruspandemia on iskenyt lujaa yrityksiin ja kuluttajiin. Kriiseissä syntyy myös uusia ideoita ja ratkaisuja.

Sellainen on Kamuxin ja ravintola Pupun uusi yhteistyö, jossa Kamux tarjoaa ravintolalle ruokakuljetuksiin sopivat autot, jotta Pupu voi palvella kotiin eristäytyneitä kaupunkilaisia.

Yhteistyössä toimien molemmat yritykset mahdollistavat kotona olevia ihmisiä noudattamaan hallituksen antamia ohjeistuksia julkisella paikalla liikkumisen välttämisestä, mutta silti syömään terveellisesti kotioloissa.

– Alkuperäinen idea lähti siitä, että virusta vastaan taistellessaan moni tekee työtä etänä eikä ole henkilöstöravintoloiden ulottuvilla. Ihmisillä ei ole välttämättä aikaa laittaa kotona lounasta etätyöpäivän aikana, mutta syödä kuitenkin pitää. Ja jos asiakkaat eivät pääse Pupuun, kun liikkumista kaupungilla toivotaan rajoitettavan, niin Pupu päätti mennä asiakkaiden luo. Kriisistä huolimatta on tärkeää, että ihmiset syövät terveellisesti. Hyvällä ravinnolla on merkittävä vaikutus omaan terveyteemme ja Pupu haluaa omalta osaltaan varmistaa, että tällaista ravintoa on mahdollista saada lähtemättä kaupungille sitä etsimään, Pupun toimitusjohtaja ja perustajajäsen Simo Hurme linjaa.

Ensimmäinen auto lähtee liikkeelle maanantaina 6. huhtikuuta

Uusi Pupun ruoka-auto lähtee ajamaan maanantaista 6. huhtikuuta alkaen aluksi Helsingin kantakaupungissa.

Auto ajaa kierrostaan noin kello 11-15 ja kello 16-21 pysähtyen tietyillä ennalta määritellyillä pysäkeillä, josta ruuan voi noutaa.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

Reittiä laajennetaan ja autoja tulee lisää sitä mukaan, kun kysyntä kasvaa.
Annokset tilataan Pupun verkkosivuilta, jotka avautuvat perjantaina 3. huhtikuuta. Salaattien lisäksi tarjolla on Bär Barin välipalat ja smoothiet.

Molemmat yritykset uskovat, että kriisitilannetta on mahdollista helpottaa keksimällä yhteistyön tapoja, joita ei aiemmin ole tultu ajatelleeksi.

Kamux ja Pupu tekevät yhteistyötä ainakin niin kauan, kun koronapandemiaan liittyvät rajoitukset ovat voimassa.

http://pupu.fi/tilaa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here