Kamuxilla muutoksia Saksassa

Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux jatkaa toimintansa laajentamista Saksassa ja avaa uuden myymälän Ala-Saksin Hamelniin joulukuun 2023 alussa.

Uusi myymälä sijaitsee Kamuxille uudella alueella lähellä Hannoveria, Mindeniä ja Bielefeldiä, ja sen läheisyydessä asuu noin 1,5 miljoonaa ihmistä.

Lisäksi Kamuxin Heiden myymälä on muuttanut ja Ahrensburgin myymälä tulee muuttamaan uusiin tiloihin. Nämä myymälät sijaitsevat kumpikin Hampurin pohjoispuolella. Hamelnin myymälän avaamisen jälkeen Kamuxilla on Saksassa yhteensä yhdeksän myymälää.

– Avaamalla myymälän Hamelniin jatkamme myymäläverkostomme rakentamista ja laajentamista Saksassa Hampurin alueen ulkopuolella. Näin pystymme jatkossa palvelemaan entistä suurempaa joukkoa sekä ostavia että myyviä asiakkaita ja parantamaan brändimme tunnettuutta Saksassa, sanoo Martin Verrelli, Kamuxin Saksan maajohtaja.

Hamelnin uusi myymälä sijaitsee Hampurin alueen myymälöiden ja toukokuussa avatun Dürenin myymälän puolessa välissä. Sijainti vilkkaasti liikennöidyn B1-moottoritien varrella on erinomainen, sillä alueella on useita autoalan liikkeitä sekä muita myymälöitä, ja sinne on helppo tulla. Myymälän alueella voidaan pitää esillä noin 150 autoa. Maantieteellisen laajentamisen lisäksi Kamux uudistaa ja optimoi Saksan myymäläverkostoaan.

– Kesän aikana Heiden myymälämme muutti uusiin tiloihin, joissa voimme pitää esillä noin 120 autoa. Ahrensburgin myymälä muuttaa vuoden 2024 alussa tiloihin, joihin mahtuu noin 200 autoa. Lisäksi teemme Nedderfeldin myymälässä merkittävän remontin. Uusien ja päivitettyjen tilojen avulla pystymme pitämään esillä laajemman valikoiman eri automerkkejä ja -malleja, ja tarjoamaan asiakkaillemme näin entistä paremman ostokokemuksen, Verrelli jatkaa.

Kamux kasvaa Saksassa ja avaa ensimmäisen liikkeen Hampurin suuralueen ulkopuolella

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän