Jeep esittelee seitsemän uutta konseptimallia legendaarisessa pääsiäistapahtumassa

Jeep esittelee Yhdysvalloissa pääsiäisviikolla jo 56:nnen kerran järjestettävässä legendaarisessa Easter Jeep Safari -tapahtumassa sen kaikkien aikojen vaikuttavimman konseptiautomalliston.

Tapahtumassa on esillä yhteensä seitsemän uutta Jeep-konseptimallia, joista kaksi on Jeep Performance Partsin (JPP) valmistamia. Näiden lisäksi tapahtumassa on esillä kolme muuta Jeep-konseptimallia, jotka tekivät debyyttinsä viime vuoden SEMA-näyttelyssä.

Jeepin konseptiautojen keskiössä ovat tämän vuoden Easter Safarissa sähköistetty teho, neliveto-osaaminen sekä suorituskyky. Jeep ja Jeep Performance Parts ovat valmistaneet tapahtumaan mittatilaustyönä tehtyjä 4×4- sekä sähköisiä 4xe-konseptiautoja valloittaakseen ikonisen punaisen kallion Moabin kaupungissa Utahissa.

Kaupunkiin kerääntyvät pääsiäisviikolla 9.-17. huhtikuuta tuhannet offroad-harrastajat ja Jeepin ystävät kaikkialta maailmasta.

– Easter Jeep Safari on täydellinen tapahtuma Jeepin brändille ylittää nelivetokehityksen rajoja ja mikä tärkeintä, pysyä samalla yhteydessä asiakkaisiimme. Moab on monille Jeepin omistajille rituaali. Jeepin omistaminen tarkoittaa elämäntavan ymmärtämistä – siitä myös Jeepin brändissä on kyse. Olipa kyseessä Jeep-konsepti tai uusin tuotantoauto, asiakkaillamme on mahdollisuus päässä tutustumaan henkilökohtaisesti intohimoprojekteihimme tämän tapahtuman aikana. Jokainen konsepti heijastaa totuudenmukaisesti sitä, mitä asiakkaamme kertovat meille haluavansa. Samalla ne antavat esimakua siitä, mihin Jeepin brändi ja maastoautojen tulevaisuus voivat viedä, sanoo Jeepin Pohjois-Amerikan varapääjohtaja Jim Morrison.

Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept. Kuva: Jeep.

Kaikki tapahtumassa olevat Jeep- ja JPP-konseptiautot on varustettu edistyksellisillä voimanlinjoilla. Mallistoa tähdittää Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept, joka on merkin täyssähköinen konseptiauto.

Sen suorituskyvystä kertoo 1152 Nm maksivääntö ja 650 hv teho. Auto kiihtyy 0-60 mph (96 km/h) vain kahdessa sekunnissa. Tapahtumassa on myös neljä muuta sähköistä 4xe-konseptiautoa, jotka ovat vahva osoitus merkin sitoutumisesta nollapäästöiseen tulevaisuuteen.

Easter Jeep Safarissa ovat esillä seuraavat täysin uudet konseptiautot: Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept, Jeep Grand Cherokee Trailhawk 4xe Concept, Jeep ’41 Concept, Jeep Rubicon 20th Anniversary Concept, Jeep Bob Concept, Jeep Birdcage Concept sekä Jeep D-Coder Concept.

Easter Jeep Safari -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1967. Tapahtuma oli alkujaan yksipäiväinen, mutta on laajentunut vuosien myötä yhdeksänpäiväiseksi megatapahtumaksi, jonka huipentaa pääsiäislauantaina pidettävä ”Big Saturday.”

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here