Hyundailla menee lujaa Euroopassa ja Suomesa

Hyundai

26.7.2017 14.35

Kuluvan vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana Euroopassa on rekisteröity enemmän Hyundai-malleja kuin koskaan aiemmin.

Ensimmäisten kuuden kuukauden aikana rekisteröitiin Euroopassa 270 921 uutta Hyundaita, mikä tarkoittaa 3,6 prosentin kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, todetaan Hyundain tiedotteessa.

Hyundain tärkein menestystekijä on Hyundain mukaan ollut uunituore mallisto, jonka huippuna on keväällä myyntiin tullut uuden sukupolven i30, joka on ollut toistaiseksi saatavissa vain viisiovisena mallina.

Kaksi viikkoa sitten paljastettiin myös mallisarjan täydentävät i30 N ja i30 Fastback.

Tämän vuoden Suomen MM-rallissa esiteltäviin Hyundai-uutuuksiin kuuluu täysin uusi i30 Wagon. i30 Wagonin lisäksi rallin yhteydessä esitellään lataushybridiuutuus Ioniq plug-in. i30-mallisto on esillä Paviljongissa ja Ioniq-mallisto Ouninpohjan erikoiskokeella.

Suomessa Hyundain tilauskanta reippaassa kasvussa

Hyundain asiakastilaukset ovat kasvaneet alkuvuonna viime vuoteen verrattuna viidenneksellä ja kesäkuussa kasvu oli jo 40 prosenttia, todetaan Hyundain tiedotteessa.
 
Tilauksessa olevien autojen määrä on kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna.

Hyundain mukaan myynti painottuu Suomessa tänä vuonna voimakkaasti vuoden jälkimmäiselle puoliskolle, jolloin alkavat uuden i30 Wagonin toimitukset.

Aivan uuteen autoluokkaan tuleva Hyundai Kona saapuu Suomeen myös vielä tämän vuoden lopulla.

Uudistuneen ja kompaktin i10-mallin kysyntä ylitti Hyundain mukaan kaikki odotukset ja kaikki Suomeen tulevat autot on myyty jo hyvissä ajoin ennakkoon.

Myös Ioniq-mallisarjan kysyntä on yllättänyt iloisesti. Ioniq electriciä on myyty kaksi kertaa ennustetta enemmän.

Tehtaan kapasiteettia ollaan parhaillaan lisäämässä, ja alihankkijan valmistamiin akkuihin pyritään saamaan jatkossa parempi saatavuus, Hyundai toteaa.

Edellinen artikkeliHuomenna ei kannata turhan päiten mennä Savonlinnaan
Seuraava artikkeliTorstaina Jyväskylässä näytetään, kuinka rallikuljettaja pelastetaan ralliautosta

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here