Huomenna ei kannata turhan päiten mennä Savonlinnaan

Näille punaisella merkityillä kadunpätkillä ei saa pysäköidä.

26.7.2017 13.45

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen torstaina 27.7.2017 Savonlinnassa tulee näkymään varsinkin tieliikenteessä. Lisäksi vesi- ja ilmaliikennettä tullaan rajoittamaan.

Presidenttien tapaaminen tulee näkymään monin tavoin Savonlinnan alueen liikenteessä.

Poliisi suosittelee hoitamaan asioinnit Savonlinnassa torstaina aamupäivällä, mikäli asukkaat ja turistit haluavat välttää vierailun aiheuttamat liikenneruuhkat.

Poliisi pyytää varaamaan riittävästi aikaa torstaina puolen päivän jälkeen tapahtuviin siirtymisiin.

Vaikutukset tieliikenteessä alkavat torstaina klo 12.00 ja tulevat kestämään myöhäisiltaan. Presidenttien siirtymisten vuoksi tieosuuksia suljetaan ajoittain välillä Savonlinnan lentokenttä – Punkaharju sekä Punkaharju – Savonlinna.

Punkaharjulla Punkaharjuntie (tie 4792) on suljettu torstaina klo 9.00 – 17.00 aikana välillä Savonlinnantie (tie 14) – Finlandiantie.

Savonlinnan keskustassa on pysäköintiä rajoitettu ja rajoitukset ovat nähtävissä kartasta.

Rajoitukset on merkitty liikennemerkein ja kiellon vastaisesti pysäköidyt autot siirretään Savonlinnan kaupungin varikolle tai lähisiirtoina poliisin määrittelemään paikkaan.

Vesiliikenteen rajoitus koskee lähinnä Olavinlinnan ympäristöä. Liitteenä olevassa kartassa (Vesiliikennerajoitus_kartta) punaisella merkityllä alueella vesiliikenne on kokonaan kielletty 27.7.2017 klo. 06.00 – 28.07.2017 klo 02.00 välisenä aikana.

Lisäksi Savonlinnan satama-alueelle voi tulla muita rajoituksia ja niistä tiedotetaan tarvittaessa erikseen.

Ilmaliikenteen osalta rajoitusalue EFR365 näkyy liitteenä olevasta kartasta.

Kaikki ilmaliikenne on rajoitettu 27.7. klo 07.00 – 28.7. klo 12.00 välisenä aikana kartassa määrätyllä alueella. Rajoitus koskee yleisilmailuliikennettä tarkoittaen myös kauko-ohjattavia, miehittämättömiä ilma-aluksia.

Savonlinnan lentokenttä ei ole rajoitusaikana käytössä aikataulunmukaista kaupallista reittiliikennettä lukuun ottamatta.

Punkaharjun rajoituskartta
Pysäköintikieltoalueet
Vesiliikennerajoitus
Ilmatilarajoitus

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here