Hyundai i10 N Line saapuu Suomeen syyskuussa

Uusi Hyundai i10 N Line on Hyundain neljäs N Line -malli. N Line -mallit ovat saaneet inspiraationsa Hyundain korkean suorituskyvyn N-malleista, todetaan Hyundain tiedotteessa.

Hyundai i10 N Line on saanut keulalleen kolmesylinterisen 100-hevosvoimaisen 1,0 TGDi-moottorin (172 Nm), joka on i10-mallistossa tarjolla nyt ensimmäistä kertaa.

Uutuus on varustettu viisivaihteisella käsivaihteistolla ja se on rekisteröity viidelle henkilölle. Tavaratilaa on 252 litraa (1 050 l takaistuimet alas taitettuna). Yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,4 l / 100 km ja CO2-päästöt 123 g/km WLTP-mittaustavan mukaan.

Hyundai i10 N Linen kattavaan varusteluun kuuluvat 8 tuuman värikosketusnäyttö, Apple CarPlay ja Android Auto -valmius, matkapuhelimen langaton Qi-standardin mukainen lataus, Bluetooth, kauko-ohjattava keskuslukitus, peruutuskamera ja automaattinen ilmastointi.

Hyundai i10 N Linessa on FCA-hätäjarrutusjärjestelmä autojen ja jalankulkijoiden tunnistuksella, kaistallapitoavustin, kuljettajan vireystilanvalvontajärjestelmä, kaukovaloautomatiikka sekä eCall-hätäpuhelujärjestelmä. Autossa on kuusi turvatyynyä, takaistuimella kaksi Isofix-kiinnityspistettä sekä manuaalinen lapsilukko ovissa.

Autossa on 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja viistosti muotoillut led-päiväajovalot.

Uutuuden sisätiloissa kojelaudan mustaan verhoiluun on yhdistetty ilmansuuttimien punaiset kehykset ja vaihteenvalitsimen punaiset yksityiskohdat. Kaasu-, jarru- ja kytkinpolkimet ovat metalliset.

Istuimet ovat urheilulliset ja N Linen ohjauspyörä on nahkaverhoiltu, lämmitettävä ja siinä on N-logo.

Valmistus Turkin tehtaassa

Vuodesta 1997 alkaen toiminnassa ollut Hyundai Assan Otomotiv Sanayi (HAOS), joka sijaitsee İzmitissä, Turkissa, on Hyundain pisimpään toiminut autotehdas Korean ulkopuolella.

Katso tästä muita juttuja Hyundai i10 -mallista.

HAOS:n vuosikapasiteetti on 230 000 autoa ja siellä työskentelee lähes 2 500 henkilöä. Vuonna 2019 Turkin tehdas saavutti 2 000 000 tuotetun auton rajapyykin.

Hyunda i10 N Line teki kesäkuun 2020 lopussa tuotantolinjalla seuraa uudelle i10:lle. Uuden i20:n tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna.

Hyundai i10 N Linen hinta alkaa 17 990 eurosta. Ensimmäisiä autoja odotetaan Suomeen syyskuussa 2020.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!