Hyundai esittelee tulevaa muotoilua uudella konseptiautolla

10.3.2018 19.30

Hyundain konseptiauto Le Fil Rouge näyttää suuntaa Hyundain tulevien automallien uudesta muotoilusta.

Muotoilu on Hyundain mukaan tärkein syy, miksi asiakkaat valitsevat Hyundain. Tämän vuoksi Hyundai panostaa jatkuvasti tulevaisuuden muotoiluunsa.

Genevessä esiteltävä Hyundain Le Fil Rouge -konseptiauto antaa suuntaa yhtiön muotoilun tulevaisuuden tyylistä ja luo perustan tulevien sarjatuotantomallien muotoilulle.

Hyundain suunnittelun tasapainoisen kokonaisuuden elementit koostuvat mittasuhteista, arkkitehtuurista, tyylikkyydestä ja teknologiasta. Tällä konseptilla Hyundain tavoitteena on yhdistää muotoilu ja teknologia esteettiseksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Le Fil Rouge -konseptiautossa esitellään myös Hyundain älykäs kojelauta, jossa yhdistyvät modernit teknologiat kuten esineiden internet (IoT) ja edistyksellinen ääniohjaus (AI).

Integroimalla auton tekniikka älykotiin on mahdollista esimerkiksi ohjata kodinkoneita äänikomennoilla autosta käsin.

Älykäs kojelauta sisältää myös Hyundai Wellness Care -järjestelmän, jonka tavoitteena on minimoida kuljettajan stressitasoa istuimeen ja ohjauspyörään sijoitettuja sensoreita hyödyntäen. Järjestelmä alkaa soittaa rauhoittavaa musiikkia ja himmentää auton sisätilavalaistusta kuljettajan stressit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän