Helsinki näyttävästi esillä Jaguarin sähköauton mainosvideolla

Jaguar Suomen teettämä lyhytelokuvamainen mainosvideo on julkaistu ja kuvaukset tulevat näkymään myös muilla Euroopan markkinoilla.

Video kuvattiin useassa eri paikoissa Helsingissä kun uuden I-Pace-sähköauton ensimmäiset asiakasluovutukset Suomessa käynnistyivät lokakuussa.

Valotaiteilija Kari Kola on videolla keskeisessä roolissa ja ajaa sähköautoa Helsingin yössä. Kola suunnitteli valomaisemat kuvausten eri osioihin.

Videon lopussa auto saapuu Kolan toteuttaman valotaideteoksen keskelle Suvilahdessa. Teoksen julkistuksen yhteydessä 25. lokakuuta huomiota herättänyt valoilmiö ylsi kilometrien korkeuteen.

Mainosvideon on leikannut Ben Mercer, jolla on lähes 20 vuoden kokemus elokuva-, televisio- ja mainostyöstä. Mercer on leikannut muun muassa elokuvat Tuntematon sotilas, Kätilö, Vuosaari, Havukka-ahon ajattelija, Käsky ja Päätalo.

Äänisuunnittelusta on vastannut alan kokenut tuottaja Heikki Savolainen ja mainoskuvaukset toteutti Smak Film tiimeineen.

Kari Kola on joensuulainen valotaiteilija joka on toiminut valon parissa jo yli viidentoista vuoden ajan ja hän on toteuttanut lukuisia mittavan kokoisia valotaideteoksia eri puolille maailmaa. Kolan erikoisosaamista ovat poikkeuksellisen suuret valoinstallaatiot. Teoksillaan Kola tuo tuttuja kohteita uudella tavalla esille ja luo niihin mystisiä tunnelmia.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!