Helsingissä tammikuun lopussa automatkailu- ja caravan-messut

Helsingin Caravan 2021 ja Automatkailu 2021 tarjoavat paluun uuteen normaaliin 22. – 24.1.2021. Matkailuajoneuvoihin ja lähimatkailuun keskittyvä tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä, jossa on tehokas ilmanvaihto ja turvavälien ylläpitäminen on helppo toteuttaa.

Mukaan tapahtumaan ovat lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, ja tarjolla on myös laajat tarvikevalikoimat. Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja caravan-tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa esitellään laajasti lähimatkakohteita.

Ohjelmalavalla messuosallistujat pääsevät myös kuulemaan matkakertomuksia ja -vinkkejä kokeneilta automatkailijoilta.

Tapahtumakokonaisuus avaa Messukeskuksen tapahtumakauden isosti, ensimmäistä kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen.

Matkamessujen siirryttyä toukokuulle tapahtumalla on käytössään tilavat hallit, joissa turvaväleistä on helppo huolehtia.

Pinta-alaltaan suuret ja korkeat tilat sekä hyvä ilmanvaihto tarjoavat Messukeskuksen m ukaan Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 -tapahtumalle turvalliset puitteet.

– Nyt on aika käynnistää bisnes ja oppia elämään myös poikkeuksellisina aikoina. Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi jo kesällä. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen, ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumisen Messukeskuksessa, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta.

Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 järjestetään 22. – 24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Helsingin Caravan 2021 järjestetään yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

www.caravanmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!