Helsingin Triplassa voi nyt maksaa pysäköinnin kännykkäsovelluksella

Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa Triplassa voi nyt parkkeerata EasyParkin pysäköintisovelluksella. Triplan viisikerroksisessa pysäköintihallissa on 2300 pysäköintipaikkaa. Se on kooltaan Suomen suurin pysäköintihalli. Tripla on yksi Pohjoismaiden kookkaimmista kauppakeskuksista.

– Triplan pysäköintihalli on nyt puomiton eli sinne ajetaan suoraan sisään. Pysäköinti aloitetaan pysäköintisovelluksella samalla tavalla kuin kadunvarressakin. Uloskäynnillä järjestelmä tunnistaa ajoneuvon ja pysäköintiaika päättyy sovelluksessa automaattisesti. Sovelluksen käyttäjät eivät tarvitse maksuautomaattia lainkaan, EasyPark Suomen pysäköintiasiantuntija Hanna Korpela sanoo.

Automaattimaksamiseen verrattuna sovellus on merkittävästi joustavampi ja vaivattomampi tapa hallinnoida pysäköintiaikaa.

Sama menetelmä muissakin isoimmissa halleissa

Pysäköintisovellus kertoo pysäköintiä aloittaessa, että veloitus päättyy kyseisellä alueella automaattisesti hallista poistuttaessa. EasyPark-sovellus toimii samalla tavoin Helsingissä muun muassa P-Kampissa ja P-Elielissä.

– Tripla sijaitsee Pasilassa koko maan rautatien ja muun liikenteen solmukohdassa suurten virastokeskittymien tuntumassa. Uusi pysäköintimahdollisuus helpottaa myös työssäkäyviä, jotka tilittävät autoilukulunsa työnantajalta. Nyt heidän ei tarvitse enää talletella kuitteja, vaan saavat hoidettua raportoinnin suoraan sovelluksesta, Korpela toteaa.

Kaikkiaan EasyPark toimii pääkaupunkiseudulla nyt yli 40 pysäköintihallissa ja kaikessa julkisen tilan kadunvarsipysäköinnissä.

Tripla palkittiin Pohjoismaiden parhaana

EasyPark-sovellukseen voi avata erillisen yritystilin, jolla hallinnoidaan työhön liittyviä pysäköintikuluja. Työpysäköinnit menevät koontilaskuna kuukausittain työnantajalle ja työaikaa vievä kuittien keräily ja raportointi jää väliin. Sovelluksella on helppoa vaihdella yksityis- ja yritystilin välillä pysäköinnin tarkoituksen mukaan.

Tripla sai viime vuonna tunnustuksen Suomen ja Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena. Tunnustuksen myönsi pohjoismainen liiketilojen kehittämisorganisaatio NCSC, jolla on jäseninään noin 800 toimijaa Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Kauppakeskuksen suosio perustuu sen monipuolisuuteen: tiloja ja palveluja käytetään shoppailun ja viihteen lisäksi työhön ja majoittumiseen.

Pysäköintisovelluksille uusia ennätyksiä Euroopassa — Pohjoismaat kehityksen johdossa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän