Helsingin Caravan-messuilla esillä runsaasti uutuuksia

Helsingin Caravan-messuilla Messukeskuksessa esitellään 17. – 19.1.2020 entistäkin enemmän uusia matkailuajoneuvoja.

Uusien matkailuajoneuvojen lisäksi messuilla on paljon ohjelmaa, tietoa vuokraustoiminnasta ja ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista, sekä Matkamessujen tarjonta matkailukohteista.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään uutuuksia muun muassa seuraavilta merkeiltä: Adria, Bürstner, Carado, Concorde, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Knaus, Morelo, Pössl, Rapido ja Weinsberg sekä uudet Suomessa esillä olevat merkit Niesmann & Bischoff ja Pilote. Uusia matkailuajoneuvoja on messuilla entistä enemmän johtuen suuresta uutuuksien määrästä.

Vuoden 2019 trendit ovat matkailuajoneuvoissa vahvistuneet 2020 malleissa. Retkeilyajoneuvojen myynti on edelleen kasvussa. Mercedes-Benz-alusta on tullut matkailuautoihin Fiatin ja Citroënin rinnalle entistä vahvempana.

– Uusi trendi matkailuautojen pohjaratkaisuissa on istuinryhmien sohvien asettelu auton sivujen suuntaisesti ja matkailuajoneuvoista on tehty entistä valoisempia, kertoo Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n toiminnanjohtaja Antti Siljamäki.

Messuilla esiteltäviä matkailuautoneuvouutuuksia ovat muun muassa 8,8 metriä pitkä, messujen kallein maantieristeilijä Concorde Centurion 860LI, Morelo Palace Liner, täysin uusittu Adria Compact, uuden pohjaratkaisun Rapido V62, MB-alustainen Rapido M96, kahdelle suunniteltu Dethleffs Alpa A 6820-2, puoli-integroitu Niesmann & Bishoff Smove 7.4 E, 2020 Editionin Bürstner Ixeo Time IT 716 J, pitkillä erillisvuoteilla varustettu retkeilyauto Pössl Roadcruiser XL, Mercedes-Benzin alustalle rakennettu Hymer Tramp S 695 ja Valion promoauto ”Oltervaaninakin” tunnettu Carado A461.

Matkailuvaunuissa uutuuksista mainittakoon uuden pohjaratkaisun Hobby 560 FC prestige sekä Fendt 650 SG Diamant.

Matkailun vapaus saa lähtemään

Matkailuajoneuvolla matkustava voi valita reittinsä itse ja pysähtyä silloin kun haluaa. Matkailun vapaus on yksi suurimmista ajoneuvomatkailun valteista.

Helsingin Caravan-messuilta aloittelevat karavaanarit saavat vinkkejä tuleville reissuille. Messuilla kerrotaan lapsien kanssa matkustamisesta, ulkomaille lähtemisestä ja matkailuajoneuvon vuokraamisesta.

Ville Ranta tulee kertomaan omaa tarinaansa siitä, miten lähdetään perheen kanssa surffimatkalle Lofooteille Norjaan silloin kun hänelle sopii ja sinne, jossa on parhaat surffipaikat.

Matkamessujen lavalla kuullaan teemamaa Viroon liittyen vinkkejä matkailuajoneuvolla Virossa liikkuville ja Suomessa seikkaileville.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa samanaikaisesti Pohjois-Euroopan suurimman matkailualan tapahtuman, Matkamessujen, kanssa.

Vuonna 2019 tapahtumakokonaisuudessa vieraili yli 61 000 kävijää.
www.caravanmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here